Advies EHBO Horeca & Retail

Algemeen advies Horeca & Retail

Als algemeen advies voor de Horeca & Retail raden wij de EHBO-koffer Horeca en/of de EHBO-koffer A aan. In een horecazaak en winkel hoort standaard een EHBO-koffer A aanwezig te zijn om ongevallen van gasten/klanten en personeel te behandelen. Mocht u een keuken hebben, dan hoort u ook de speciaal samengestelde EHBO-koffer Horeca te hebben.

Onderin deze pagina leest u alles over de wetgeving over EHBO-koffers en welke speciale eisen er worden gesteld aan horecagelegenheden. Ook vindt u een overzicht van de adviespagina’s die wij hebben geschreven om u te helpen aan de juiste EHBO-koffer.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw zaak of winkel? Neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl of vind meer informatie bij onze Keuzehulp EHBO.

  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste verenigingen, bedrijven of organisaties.
  Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,67
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

 

Deze producten bevelen wij tevens aan als aanvulling op de EHBO-koffer Horeca:

Algemene regelgeving EHBO-koffers

Alle winkels zijn per wet verplicht om een passende EHBO-voorziening te hebben. Er zijn echter geen regels opgesteld met betrekking tot de inhoud, vandaar dat wij voor de meeste winkels de EHBO-koffer A aanraden omdat deze erg volledig is.

Het is daarnaast belangrijk om in gedachten te houden dat de EHBO-koffers in uw winkel voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moeten zijn en goed in het zicht moeten hangen. Al onze EHBO-kisten worden inclusief wandhouder en handige kleurenwijzer geleverd, zodat iedereen de EHBO-koffer snel en makkelijk kan gebruiken.

Tot slot is het belangrijk dat u uw EHBO-koffer regelmatig controleert en aanvult. Wilt u uw koffer zelf controleren? Gebruik dan onze handige Checklist EHBO Koffer. Liever het controleren en aanvullen uitbesteden? Bekijk dan onze EHBO Controle- & Navuldienst.

Wetgeving EHBO-koffers Horeca

Voor de Horeca en voedselmiddelenindustrie is het per wet verplicht om een EHBO-koffer te hebben. Deze moet voldoen aan de HACCP norm (Hazard Analysis and Critical Control Points norm). Onze EHBO-koffer Horeca is opgesteld volgens de HACCP norm. 

Vind de juiste EHBO-koffer voor uw branche!

Advies voor de Horeca en retail

Wilt u advies voor uw specifieke horecagelegenheid of winkel?  Om u hierbij te helpen hebben wij een aantal adviespagina’s geschreven.

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl.

EHBO-doos keuken
EHBO-kist voor café
EHBO-koffer HACCP
EHBO-koffer voor restaurant
EHBO-koffer voor winkel
Verbandtrommel detailhandel

Organiseert u binnenkort een evenement? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Evenementen. Of bent u werkzaam in de industrie? Bekijk dan Advies EHBO Industrie.