Advies EHBO Horeca & Retail

Algemeen advies Horeca & Retail

Als algemeen advies voor de Horeca & Retail raden wij de EHBO-koffer Horeca en/of de EHBO-koffer A aan. In een horecazaak en winkel hoort standaard een EHBO-koffer A aanwezig te zijn om ongevallen van gasten/klanten en personeel te behandelen. Mocht u een keuken hebben, dan hoort u ook de speciaal samengestelde EHBO-koffer Horeca te hebben.

Onderin deze pagina leest u alles over de wetgeving over EHBO-koffers en welke speciale eisen er worden gesteld aan horecagelegenheden. Ook vindt u een overzicht van de adviespagina’s die wij hebben geschreven om u te helpen aan de juiste EHBO-koffer.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw zaak of winkel? Neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl of ontvang binnen 1 minuut een passend advies via onze Keuzehulp.

  Aanbieding!
  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   54,59
   59,64
  incl. % btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

 

Deze producten bevelen wij tevens aan als aanvulling op de EHBO-koffer Horeca:

Algemene regelgeving EHBO-koffers

Alle winkels zijn per wet verplicht om een passende EHBO-voorziening te hebben. Er zijn echter geen regels opgesteld met betrekking tot de inhoud, vandaar dat wij voor de meeste winkels de EHBO-koffer A aanraden omdat deze erg volledig is.

Het is daarnaast belangrijk om in gedachten te houden dat de EHBO-koffers in uw winkel voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moeten zijn en goed in het zicht moeten hangen. Al onze EHBO-kisten worden inclusief wandhouder en handige kleurenwijzer geleverd, zodat iedereen de EHBO-koffer snel en makkelijk kan gebruiken.

Tot slot is het belangrijk dat u uw EHBO-koffer regelmatig controleert en aanvult. Wilt u uw koffer zelf controleren? Gebruik dan onze handige Checklist EHBO Koffer. Liever het controleren en aanvullen uitbesteden? Bekijk dan onze EHBO Controle- & Navuldienst.

Wetgeving EHBO-koffers Horeca

Voor de Horeca en voedselmiddelenindustrie is het per wet verplicht om een EHBO-koffer te hebben. Deze moet voldoen aan de HACCP norm (Hazard Analysis and Critical Control Points norm). Onze EHBO-koffer Horeca is opgesteld volgens de HACCP norm. 

Vind de juiste EHBO-koffer voor uw branche!

Advies voor de Horeca en retail

Wilt u advies voor uw specifieke horecagelegenheid of winkel?  Om u hierbij te helpen hebben wij een aantal adviespagina’s geschreven.

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl.

EHBO-doos keuken
EHBO-kist voor café
EHBO-koffer HACCP
EHBO-koffer voor restaurant
EHBO-koffer voor winkel
Verbandtrommel detailhandel

Organiseert u binnenkort een evenement? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Evenementen. Of bent u werkzaam in de industrie? Bekijk dan Advies EHBO Industrie.


Situatie in Oekraïne

Vanwege de situatie van Oekraïne komen er veel vragen op ons af.

Hierdoor zijn de klantenservice en ons magazijn erg druk. Leveringen

kunnen dus iets langer duren dan u normaal van ons gewend bent.