Advies EHBO Bouw & Industrie

Algemeen advies Bouw & Industrie

Voor de meeste Bouw & Industrie bedrijven adviseren wij de EHBO-koffer voor de Bouw of de EHBO-koffer Industrie. Voor veel bouwbedrijven is het wettelijk verplicht om dit type EHBO-koffer aan te schaffen. Hieronder vindt u meer informatie over de verplichtingen voor de bouw en vindt u een overzicht van de verschillende adviespagina’s waarop hier meer over te lezen is.

Heeft u hierna nog vragen of wilt u specifiek advies over uw bouw- of industriebedrijf? Neemt dan contact met ons op via [email protected] of vul binnen 1 minuut onze handige Keuzehulp in.

  EHBO-koffer Industrie

  EHBO-koffer Industrie

  Zeer uitgebreide en grote EHBO-koffer voor de industrie. Deze koffer is speciaal samengesteld om te voldoen aan de eisen van o.a. de garage of fabriekAfmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   104,01
  incl. btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze producten raden wij aan als aanvulling op de EHBO-koffers voor de Bouw & Industrie:

Wettelijke verplichtingen EHBO Bouw & Industrie

Het is volgens de ARBO wet verplicht voor alle industriële bedrijven (met meer dan 25 werknemers) om een EHBO-koffer te hebben. Ook kleinere (bouw)bedrijven met een risicovolle activiteit (zoals bijvoorbeeld benzinestations, kapperszaken, bakkers, fabrieken en garages) dienen te beschikken over een EHBO-kit. Hierbij is het vooral erg belangrijk dat er een oogspoeling aanwezig is. Onze EHBO-koffer Industrie en onze EHBO-koffer bouw bevatten allebei oogspoelflessen.

Belangrijk om te weten

Het Oranje Kruis heeft een aantal richtlijnen opgesteld voor de EHBO-koffers. Dit zijn de 3 belangrijkste punten:

 1. Voldoende EHBO-koffers: er wordt geadviseerd om per unit 1 EHBO-koffer te hebben. Een unit is een aparte ruimte, gebouw of verdieping.
 2. Bereikbaarheid & zichtbaarheid: de EHBO-koffers moeten voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar zijn en goed in het zicht hangen.
 3. Controle: het is belangrijk dat u uw EHBO-koffer moet minimaal één keer in het half jaar controleert en aanvult.*

*Wilt u uw koffer zelf controleren? Gebruik dan onze handige Checklist EHBO Koffer. Liever het controleren en aanvullen uitbesteden? Op deze pagina vindt u ons Alles Geregeld Controle Pakket.

Overzicht adviespagina’s EHBO Bouw & Industrie

Omdat ieder bedrijf anders is en verschillende risico’s heeft, hebben wij voor de Bouw & Industrie verschillende adviespagina’s geschreven. Zo vindt u altijd de juiste EHBO-koffer voor uw bedrijf.

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan contact op met [email protected]

EHBO-doos voor bouwvakkers
EHBO-kist metaalhandel
EHBO-koffer hoveniersbedrijf
EHBO-koffer voor dakwerkers
EHBO-koffer voor industrie
EHBO-koffer voor op werf
EHBO-koffer voor werkplaats
Verbanddoos atelier
Verbandtrommel zorgboerderij

In het bezit van een restaurant of winkel? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Horeca & Retail. Of bent u op zoek naar een geschikte EHBO-koffer voor scholen? Bekijk dan Advies EHBO Scholen.

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Margriet van Dijk

snelle levering voor een goede volledige EHBO koffer met daarbij ook een nuttige ring met info hoe te handelen in EHBO situaties.

Michael Numan

Prima info op de site. Bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Inhoud EHBO tas is volledig en materiaal dat voorlopig nog 4 jaar aan de houdbaarheid voldoet. Zeer tevreden over de service EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden.