Advies EHBO Scholen

Algemeen advies EHBO-koffer Scholen

Voor de meeste scholen adviseren wij de volledige EHBO-koffer AEHBO-koffer B of de speciaal samengestelde EHBO-koffer kinderdagverblijf. Afhankelijk van de grootte van de school kunt u ook een combinatie van EHBO-koffers aanschaffen.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw school? Neemt u dan gerust contact met ons op via [email protected] of ontvang binnen 1 minuut een passend advies via onze Keuzehulp.

EHBO-koffer A

Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

incl. btw

EHBO-koffer B

De EHBO-koffer B bevat alle benodigde artikelen voor een kleine organisatie of vereniging. Tot 25 personen is dit een perfecte koffer. Afmetingen 32 x 22 x 13 cm

incl. btw

Deze  extra EHBO-producten kunnen ook van pas komen op scholen:

Wettelijke verplichtingen EHBO Scholen

Alle scholen zijn per wet verplicht om een passende EHBO-voorziening te hebben. Er zijn echter geen specifieke regels opgesteld met betrekking tot de inhoud, vandaar dat wij voor scholen de EHBO-koffer A aanraden omdat deze erg volledig is.

Belangrijk om te weten

Het is daarnaast belangrijk om in gedachten te houden dat de EHBO-koffers in uw school voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moeten zijn en goed in het zicht moeten hangen. Al onze EHBO-kisten worden inclusief wandhouder en handige kleurenwijzer geleverd, zodat iedereen de EHBO-koffer snel en makkelijk kan gebruiken.

Tot slot is het belangrijk dat u uw EHBO-koffer regelmatig controleert en aanvult. Wilt u uw koffer zelf controleren? Gebruik dan onze handige Checklist EHBO Koffer. Liever het controleren en aanvullen uitbesteden? Op deze pagina vindt u ons Alles Geregeld Controle Pakket.

Overzicht adviespagina’s EHBO Scholen

Omdat wij u altijd een goed passend advies willen geven over welke EHBO-doos het meest geschikt is voor uw school, hebben wij een aantal specifieke adviespagina’s geschreven:

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

EHBO-koffer crèche
EHBO-koffer kinderdagverblijf
EHBO-koffer lagere school
EHBO-koffer voor basisschool
EHBO-koffer voor gymzaal
EHBO-koffer voor kinderopvang
EHBO-koffer voor middelbare school
EHBO-koffer voor op school

Heeft u advies nodig over de juiste EHBO-koffer voor de industrie branche? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Bouw & Industrie. Of bent u vaak onderweg of op reis? Bekijk dan eens Advies EHBO Onderweg.