Advies EHBO Scholen

Algemeen advies EHBO-koffer Scholen

Voor de meeste scholen adviseren wij de volledige EHBO-koffer AEHBO-koffer B of de speciaal samengestelde EHBO-koffer Kinderdagverblijf. Afhankelijk van de grootte van de school kunt u ook een combinatie van EHBO-koffers aanschaffen.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw school? Neemt u dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl of vind meer informatie bij onze Keuzehulp EHBO.

  EHBO-koffer B

  EHBO-koffer B

  De EHBO-koffer B bevat alle benodigde artikelen voor een kleine organisatie of vereniging.
  Tot 25 personen is dit een perfecte koffer.
  Afmetingen: 32 x 22 x 13 cm

   55,02
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze extra EHBO-producten kunnen ook van pas komen op scholen:

Wettelijke verplichtingen EHBO Scholen

Alle scholen zijn per wet verplicht om een passende EHBO-voorziening te hebben. Er zijn echter geen specifieke regels opgesteld met betrekking tot de inhoud, vandaar dat wij voor scholen de EHBO-koffer A aanraden omdat deze erg volledig is.

Belangrijk om te weten

Het is daarnaast belangrijk om in gedachten te houden dat de EHBO-koffers in uw school voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moeten zijn en goed in het zicht moeten hangen. Al onze EHBO-kisten worden inclusief wandhouder en handige kleurenwijzer geleverd, zodat iedereen de EHBO-koffer snel en makkelijk kan gebruiken.

Tot slot is het belangrijk dat u uw EHBO-koffer regelmatig controleert en aanvult. Wilt u uw koffer zelf controleren? Gebruik dan onze handige Checklist EHBO Koffer. Liever het controleren en aanvullen uitbesteden? Bekijk dan onze EHBO Controle- & Navuldienst.

Overzicht adviespagina’s EHBO Scholen

Omdat wij u altijd een goed passend advies willen geven over welke EHBO-doos het meest geschikt is voor uw school, hebben wij een aantal specifieke adviespagina’s geschreven:

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via klantenservice@ehbo-koffer.nl.

EHBO-koffer crèche
EHBO-koffer kinderdagverblijf
EHBO-koffer lagere school
EHBO-koffer voor basisschool
EHBO-koffer voor gymzaal
EHBO-koffer voor kinderopvang
EHBO-koffer voor middelbare school
EHBO-koffer voor op school

Heeft u advies nodig over de juiste EHBO-koffer voor de industrie branche? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Bouw & Industrie. Of bent u vaak onderweg of op reis? Bekijk dan eens Advies EHBO Onderweg.


✅  Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.