Advies EHBO Scholen

Algemeen advies EHBO-koffer Scholen

Voor de meeste scholen adviseren wij de volledige EHBO-koffer AEHBO-koffer B of de speciaal samengestelde EHBO-koffer kinderdagverblijf. Afhankelijk van de grootte van de school kunt u ook een combinatie van EHBO-koffers aanschaffen.

Komt u er nog steeds niet helemaal uit, of wilt u specifiek advies over uw school? Neemt u dan gerust contact met ons op via [email protected] of ontvang binnen 1 minuut een passend advies via onze Keuzehulp.

  EHBO-koffer B

  EHBO-koffer B

  De EHBO-koffer B bevat alle benodigde artikelen voor een kleine organisatie of vereniging. Tot 25 personen is dit een perfecte koffer. Afmetingen 32 x 22 x 13 cm

   47,17
  incl. btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze  extra EHBO-producten kunnen ook van pas komen op scholen:

Wettelijke verplichtingen EHBO Scholen

Alle scholen zijn per wet verplicht om een passende EHBO-voorziening te hebben. Er zijn echter geen specifieke regels opgesteld met betrekking tot de inhoud, vandaar dat wij voor scholen de EHBO-koffer A aanraden omdat deze erg volledig is.

Belangrijk om te weten

Het is daarnaast belangrijk om in gedachten te houden dat de EHBO-koffers in uw school voor iedereen binnen 30 seconden bereikbaar moeten zijn en goed in het zicht moeten hangen. Al onze EHBO-kisten worden inclusief wandhouder en handige kleurenwijzer geleverd, zodat iedereen de EHBO-koffer snel en makkelijk kan gebruiken.

Tot slot is het belangrijk dat u uw EHBO-koffer regelmatig controleert en aanvult. Wilt u uw koffer zelf controleren? Gebruik dan onze handige Checklist EHBO Koffer. Liever het controleren en aanvullen uitbesteden? Op deze pagina vindt u ons Alles Geregeld Controle Pakket.

Overzicht adviespagina’s EHBO Scholen

Omdat wij u altijd een goed passend advies willen geven over welke EHBO-doos het meest geschikt is voor uw school, hebben wij een aantal specifieke adviespagina’s geschreven:

Let op: sommige onderwerpen worden dubbel behandeld. Mocht u er niet uitkomen, neem dan gerust contact met ons op via [email protected].

EHBO-koffer crèche
EHBO-koffer kinderdagverblijf
EHBO-koffer lagere school
EHBO-koffer voor basisschool
EHBO-koffer voor gymzaal
EHBO-koffer voor kinderopvang
EHBO-koffer voor middelbare school
EHBO-koffer voor op school

Heeft u advies nodig over de juiste EHBO-koffer voor de industrie branche? Bekijk eens onze pagina Advies EHBO Bouw & Industrie. Of bent u vaak onderweg of op reis? Bekijk dan eens Advies EHBO Onderweg.

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Margriet van Dijk

snelle levering voor een goede volledige EHBO koffer met daarbij ook een nuttige ring met info hoe te handelen in EHBO situaties.

Michael Numan

Prima info op de site. Bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Inhoud EHBO tas is volledig en materiaal dat voorlopig nog 4 jaar aan de houdbaarheid voldoet. Zeer tevreden over de service EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden.