Contact

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen voordat u contact opneemt.

1. Wat is jullie levertermijn?

+-
Indien u op een werkdag voor 15:00 uur besteld, dan krijgt u de volgende werkdag uw bestelling opgestuurd. U ontvangt de avond voor de verzending omstreeks 21:30 een e-mail met een track&trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Op zaterdag wordt niet bezorgd op zakelijke adressen.. Wij maken gebruik van bezorgdienst DHL. Alle producten op EHBO-koffer.nl hebben wij over het algemeen voldoende in voorraad. Voor België gelden dezelfde bezorgvoorwaarden. Hieronder vindt u ons leverschema: Bestel en bezorgschema

2. Is het mogelijk om per factuur te bestellen en betalen?

+-
Bedrijven kunnen eenvoudig per factuur bij ons bestellen. Wanneer u de bedrijfsnaam invult, krijgt u automatisch de optie om per factuur te betalen. Wij verzenden de bestelling direct, u betaalt de factuur  achteraf (binnen 30 dagen).

3. Ik wil mijn bestelling retourneren.

+-
Retourneren kan binnen 15 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij vragen u om voor het retourneren altijd eerst contact met ons op te nemen via klantenservice@ehbo-koffer.nl. Wij sturen u de retourinstructies door per mail, de retourkosten worden uiteraard vergoed indien de fout aan onze kant ligt.

4. Ik heb een verkeerd of onvolledig adres opgegeven. Hoe kan ik dit wijzigen?

+-
We proberen alle binnengekomen orders dezelfde dag nog te verzenden. Alleen als het pakket nog niet verzonden is dan kunnen wij dit nog aanpassen. Neem hiervoor zo spoedig mogelijk contact op met klantenservice@ehbo-koffer.nl.

5. Kan ik een offerte aanvragen?

+-
U kunt bij ons een offerte opvragen voor meer dan 5 EHBO koffers. Deze kunt u indienen via ons offerteformulier of via klantenservice@ehbo-koffer.nl. Wij stellen geen offertes op voor verbandmiddelen.

 

Heeft u verdere vragen? Bekijk hier direct het overzicht met alle veelgestelde vragen en informatie over uw bestelling of neem contact op via klantenservice@ehbo-koffer.nl.


E-mail

Kunt u het antwoord niet vinden in onze meest gestelde vragen? Dan kunt u mailen naar: klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Adres & Bedrijfsgegevens

Let op: Dit is geen retouradres. Wij versturen vanuit ons magazijn in Noord-Brabant. Wilt u uw bestelling retourneren? Neem graag eerst contact met ons op. Ook voor demonstraties, keuringen of bezoeken graag eerst een afspraak maken.

EHBO-koffer.nl & EHBO-koffer.be
Weteringschans 165
1017 XD Amsterdam
085-4019364

Rekening nr. – NL42ABNA 0614299543 t.a.v. EHBO-koffer.nl

BIC code – ABNANL2A

BTW-nummer: NL – 858973054B01 (Safety Webshops Europe B.V.)
KvK: 72070412


Contactformulier

Laat een bericht achter en wij zullen op werkdagen snel reageren. Heeft u haast? Neem dan telefonisch contact met ons op of start een chat om direct antwoord te krijgen op uw vraag.

Uw naam

e-mail

Onderwerp

Uw bericht


Bel ons op 085-4019364:

Heeft u een vraag over uw bestelling? Kijk eerst hier. Toch nog vragen? Neem dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur telefonisch contact met ons via 085-4019364.


Sponsoring

Op zoek naar sponsors voor uw evenement of vereniging? Wij gaan in sommige gevallen in op verzoeken van sponsoring. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of ga naar onze pagina over Sponsoring.