Contact

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen voordat u contact opneemt.

1. Waar is mijn pakketje?

+-
Op de dag van uw bestelling, krijgt u om 21:30 's avonds een Track& Trace link toegestuurd. Via deze link kunt u zien waar uw pakketje zich op elk moment bevindt. Mocht de Track & Trace aangeven dat uw pakket is bezorgd, en u heeft hem niet, adviseren wij altijd om eerst even te checken bij de buren. Mocht u uw pakket toch niet hebben ontvangen, dan kunt u ons mailen zodat wij een onderzoek kunnen starten met DHL.

2. Wat is jullie levertermijn?

+-
Indien u op een werkdag voor 15:00 uur besteld, dan krijgt u de volgende werkdag uw bestelling opgestuurd. U ontvangt de avond voor de verzending omstreeks 21:30 een e-mail met een track&trace code waarmee u uw bestelling kunt volgen. Op zaterdag wordt niet bezorgd op zakelijke adressen.. Wij maken gebruik van bezorgdienst DHL. Alle producten op EHBO-koffer.nl hebben wij over het algemeen voldoende in voorraad. Voor België gelden dezelfde bezorgvoorwaarden. Hieronder vindt u ons leverschema: Bestel en bezorgschema

3. Is het mogelijk om achteraf (per factuur) te betalen?

+-
Het is mogelijk om achteraf te betalen voor zakelijke en particuliere bestellingen. Bedrijven of verenigingen kunnen eenvoudig per factuur bij ons bestellen. Wanneer u de bedrijfsnaam invult, krijgt u automatisch de optie om per factuur te betalen. Voor particulieren is het mogelijk om met Klarna achteraf te betalen.

4. Ik wil mijn bestelling retourneren.

+-
Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Wij vragen u om voor het retourneren altijd eerst contact met ons op te nemen via klantenservice@ehbo-koffer.nl. Wij sturen u de retourinstructies door per mail, de retourkosten worden uiteraard vergoed indien de fout aan onze kant ligt.

5. Kan ik een offerte aanvragen?

+-
Offertes maken wij alleen op bij grote bestellingen (vanaf +- €100-200). Vraag naar de mogelijkheden via ons offerteformulier of via klantenservice@ehbo-koffer.nl 

 

Heeft u verdere vragen? Bekijk hier direct het overzicht met alle veelgestelde vragen en informatie over uw bestelling of neem contact op via klantenservice@ehbo-koffer.nl.


E-mail

Kunt u het antwoord niet vinden in onze meest gestelde vragen? Dan kunt u mailen naar: klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Adres & Bedrijfsgegevens

Let op: Dit is geen retouradres. Wij versturen vanuit ons magazijn in Noord-Brabant. Wilt u uw bestelling retourneren? Neem graag eerst contact met ons op. Ook voor demonstraties, keuringen of bezoeken graag eerst een afspraak maken.

EHBO-koffer.nl & EHBO-koffer.be
Hamersveldseweg 65
3833 GL Leusden
033-3030860
WhatsApp ons!

EHBO-koffer.nl en EHBO-koffer.be zijn onderdeel van CoolSafety B.V.

Rekening nr. – NL42ABNA 0614299543 t.a.v. EHBO-koffer.nl

BIC code – ABNANL2A

BTW-nummer: NL – 858973054B01 (Safety Webshops Europe B.V.)
KvK: 72070412


Contactformulier

Laat een bericht achter en wij zullen op werkdagen snel reageren. Heeft u haast? Neem dan telefonisch contact met ons op of start een chat om direct antwoord te krijgen op uw vraag.

  Uw naam

  e-mail

  Factuurnummer (indien u die heeft)

  Onderwerp

  Uw bericht  Bel ons op 033-3030860:

  Heeft u een vraag over uw bestelling? Kijk eerst hier. Toch nog vragen? Neem dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:30 uur telefonisch contact met ons via 033-3030860.


  Sponsoring

  Op zoek naar sponsors voor uw evenement of vereniging? Wij gaan in sommige gevallen in op verzoeken van sponsoring. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of ga naar onze pagina over Sponsoring.