Contact

Bekijk eerst onze veelgestelde vragen voordat u contact opneemt.

1. Waar is mijn pakketje?

+-
Wanneer uw bestelling is verstuurd, krijgt u op dezelfde dag rond 21:30 's avonds een Track& Trace link toegestuurd waarmee u kunt zien waar uw pakketje zich op elk moment bevindt. Mocht de Track & Trace aangeven dat uw pakket is bezorgd, maar u heeft deze niet overhandigd gekregen, adviseren wij altijd om eerst even te checken bij de buren. Mocht u uw pakket toch niet hebben ontvangen, dan kunt u ons mailen zodat wij een onderzoek kunnen starten met DHL. LET OP: Dit dient u binnen 14 dagen van de aangegeven leveringsdatum door te geven. Alleen dan kunnen contact opnemen met DHL voor een onderzoek. 

2. Wat is jullie levertermijn?

+-
Wij doen ons uiterste best om uw bestelling zo snel mogelijk bij u geleverd te krijgen! Indien u voor 14:00 uur bestelt op een werkdag, zal het de eerstvolgende werkdag geleverd worden (Zolang de voorraad strekt. Mocht dit niet het geval zijn, nemen we contact met u op). Sommige productcategorieën (zoals AED's of brandblussers) kunnen een iets langere levertijd hebben.

3. Is het mogelijk om achteraf (per factuur) te betalen?

+-
Het is mogelijk om achteraf te betalen voor zakelijke en particuliere bestellingen. Bedrijven of verenigingen kunnen eenvoudig per factuur bij ons bestellen. Wanneer u de bedrijfsnaam invult, krijgt u automatisch de optie om per factuur te betalen. U zal vervolgens via email de factuur ontvangen nadat uw bestelling verzonden is. U kunt de factuur dan ook downloaden in uw mijn account omgeving. Voor particulieren is het mogelijk om met Klarna achteraf te betalen, bij hen zal de betaling dan ook lopen. Voor vragen omtrent uw Klarna facturen, adviseren we u om contact met Klarna op te nemen. 

4. Ik wil mijn bestelling retourneren.

+-
Retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst van de bestelling. Let op: Alle artikelen met een houdbaarheidsdatum (steriele verbandmiddelen, medicatie etc.) moeten binnen 8 dagen na ontvangst retour gestuurd worden, anders kunnen wij dit niet meer accepteren.Wij vragen u om voor het retourneren altijd eerst contact met ons op te nemen via klantenservice@ehbo-koffer.nl. Wij sturen u de retourinstructies door per mail, de retourkosten worden uiteraard vergoed indien de fout aan onze kant ligt.

5. Kan ik een offerte aanvragen?

+-
Offertes maken wij alleen op bij grote bestellingen (vanaf +- €100-200). Vraag naar de mogelijkheden via ons offerteformulier of via sales@ehbo-koffer.nl

Heeft u verdere vragen? Bekijk hier direct het overzicht met alle veelgestelde vragen en informatie over uw bestelling of neem contact op via klantenservice@ehbo-koffer.nl.


E-mail

Kunt u het antwoord niet vinden in onze meest gestelde vragen? Dan kunt u mailen naar: klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Adres & Bedrijfsgegevens

Let op: Dit is geen retouradres. Wij versturen vanuit ons magazijn in Noord-Brabant. Wilt u uw bestelling retourneren? Neem graag eerst contact met ons op. Ook voor demonstraties, keuringen of bezoeken graag eerst een afspraak maken.

EHBO-koffer.nl & EHBO-koffer.be
Hamersveldseweg 65
3833 GL Leusden
033-3030860

EHBO-koffer.nl en EHBO-koffer.be zijn onderdeel van CoolSafety B.V.

Rekening nr. – NL93 RABO 0377 9609 18 t.a.v. EHBO-koffer.nl

BIC code – RABONL2U

BTW-nummer: NL – 858973054B01 (Safety Webshops Europe B.V.)
KvK: 72070412


Contactformulier

Laat een bericht achter en wij zullen op werkdagen snel reageren. Heeft u haast? Neem dan telefonisch contact met ons op of start een chat om direct antwoord te krijgen op uw vraag.

  Uw naam

  e-mail

  Bestelnummer of Factuurnummer (indien u die heeft)

  Onderwerp

  Uw bericht

  Bel ons op 033-3030860:

  Heeft u een vraag over uw bestelling? Kijk eerst hier. Toch nog vragen? Neem dan op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur telefonisch contact met ons via 033-3030860.


  Sponsoring

  Op zoek naar sponsors voor uw evenement of vereniging? Wij gaan in sommige gevallen in op verzoeken van sponsoring. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken of ga naar onze pagina over Sponsoring.