Controle/Navullen

Volgens de Arbowet is het wettelijk vastgelegd dat elk bedrijf moet beschikken over een goed gevulde en complete EHBO-voorziening. Wij adviseren om uw EHBO-koffer minstens 1x per half jaar te controleren en aan te vullen. Er zijn twee mogelijkheden voor het controleren van de koffers:

  1. Zelf navullen: U controleert de koffers met onze gratis checklist EHBO-koffers en bestelt de producten direct online.
  2. Controle & aanvulling door onze controledienst: U maakt gebruik van onze EHBO Controle- & Navuldienst.

Hieronder leest u meer over de opties voor het checken van uw EHBO-voorziening.

1. Zelf navullen EHBO-koffers

Voor kleine bedrijven is het voordeliger om zelf de EHBO-voorziening aan te vullen. U kunt dit doen door uw EHBO-koffer te controleren aan de hand van onze gratis Checklist EHBO-koffers. U kunt de producten eenvoudig direct online bestellen of eerst downloaden.

Wilt u liever in één keer de inhoud van uw koffer bestellen? Dan kunt u ook een complete navulling voor uw EHBO-koffer bestellen. Bijvoorbeeld de uitgebreide Inhoud EHBO-koffer A of de iets kleinere Inhoud EHBO-koffer B.

Download hieronder de Checklist of bestel direct uw volledige navulling. 

2. Controle & Aanvulling EHBO-koffers door onze controledienst

Voor grote organisaties bieden wij een Alles geregeld controle pakket aan. Een van onze veiligheids-experts komt langs en zorgt ervoor dat uw EHBO-voorziening weer compleet is. De volgende acties worden uitgevoerd:

  • Controle EHBO-materialen
  • Aanvullen gebruikte verbandmiddelen
  • Schoonmaken
  • Nakijken houdbaarheid producten
  • Plaatsen Controle-& Goedkeuringssticker

Deze service kost € 4,50 per koffer (excl. BTW en verbandmiddelen) en € 20,- voorrijkosten per locatie. U zult na het bestellen  zo snel mogelijk door ons gebeld worden voor een afspraak. Indien u niet precies weet hoeveel EHBO-koffers er aanwezig zijn is dit geen probleem.


Vraag via onderstaand contactformulier het controleren/navullen van uw EHBO-voorziening aan of ga naar ons Alles geregeld controle pakket.

Uw naam

e-mail

Factuurnummer (indien u die heeft)

Onderwerp

Uw bericht