EHBO-doos keuken

Onze EHBO-doos keuken is voor elke horecazaak onmisbaar. De keuken is een van de plekken waar de meeste ongelukken kunnen gebeuren. Het is dan ook van groot belang dat er in elke keuken een goede verbanddoos aanwezig is voor het geval er iets misgaat en er eerste hulp nodig is.

Volgens de voorschriften van HACCP is onze EHBO-koffer Horeca geschikt.

Naast de HACCP koffer kunt u ook de volgende producten toevoegen, zoals een handige horeca pleisterdispenser:

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

EHBO-doos keuken

Een EHBO-kist voor keukens is eigenlijk onmisbaar. Elke plek waar dagelijks met messen, fornuizen en heet water wordt gewerkt moet dan ook een goed uitgerust EHBO-doos hebben.

Bij EHBO-koffer.nl hebben we een speciale EHBO-kist ontwikkeld aan de hand van de HACCP richtlijnen waar alle producten in zitten die u bij eerste hulp verlening in de keuken maar nodig kunt hebben. U kunt daarbij denken aan onder andere verbanden en kompressen, zwachtels, mitella’s, een pincet en synthetische watten. Speciaal voor de horeca hebben we daar dan onder andere nog detecteerbare pleisters en waterproof detecteerbare pleisters aan toegevoegd (Horeca pleisters), evenals een brandwonden kompres en speciale brandgel.

De HACCP richtlijnen 

HACCP regels staat voor Hazard Analysis and Critical Control Points en is een risico-inventarisatie betreft voedselveiligheid. Vanuit de Europese Unie is vastgesteld dat elk bedrijf dat zich bezighoudt met levensmiddelen moet voldoen aan de HACCP regelgeving, om het risico op besmetting zoveel mogelijk te elimineren. Een belangrijk aspect is de hygiënecode horeca, waarin het registreren en bewaken van vries- en koelcellen verplicht is. Maar ook als het gaat om de hygiëne en veiligheid van de werknemers. Denk daarbij aan het gebruik van de juiste pleisters en werknemers in het bezit van een BHV diploma. 

EHBO-doos keuken

Inhoud EHBO-doos Keuken

De inhoud van deze koffer wordt voornamelijk gebruikt in keukens en horecagelegenheden.

Afmetingen: 32 x 22 x 13 cm

Inhoud speciaal voor de Horeca

1 x Blauwe tape 2,5 cm x 5 m
1 x Burnshield brandwondengel 3,5 ml (10 stuks)
1 x Brandwonden kompres 10 cm x 10 cm
1 x Co-flex zwachtel blauw 3,7 cm x 4,5 m
1 x Wondpleister assortiment detecteerbaar (50 stuks)

Algemene EHBO-artikelen

1 x Desinfectant 30 ml
2 x Driekante doek (mitella)
2 x Hechtstrips (zwaluwstaartjes) 3 mm x 75 mm (5 stuks)
1 x Reddingsdeken goud/zilver
1 x Safe kiss beademingsdoekje
1 x Splinterpincet RVS 8 cm
1 x Stroomdiagram
3 x Synthetische watten 3 m x 10 cm
1 x Plastic tekenpincet
1 x Veiligheidsspelden (3 stuks)
1 x Verbandschaar 14 cm RVS
2 x Vinyl handschoenen (per paar)

Algemene verbandsartikelen

2 x Elastisch hydrofiele zwachtel 6 cm x 4 m
4 x Gaaskompres steriel 5 cm x 7,5 cm (1/16)
4 x Gaaskompres steriel 5 cm x 5 cm
3 x Ideaal windsel 8 cm x 5 m
5 x Metalline kompres 10 cm x 12 cm
4 x Snelverband 10 cm x 12 cm gerold (nr.3)
3 x Wondsnelverband 6 cm x 8 cm plat model

Complete EHBO-kisten tegen scherpe prijzen

Onze EHBO-kist voor keukens is zeer gebruiksvriendelijk. Deze is namelijk voorzien van een speciale kleurenwijzer, waarop u direct kunt zien welke behandeling er in welk geval nodig is. Hiermee kunnen zelfs mensen zonder EHBO-diploma eerste hulp goede verlenen. Tevens is deze verbanddoos uitgevoerd in een duidelijk zichtbare kleur oranje, zodat u altijd direct kunt zien waar deze hangt als hij gebruikt moet worden.

EHBO-doos keuken bestellen

Bestellingen voor 15:00 uur zullen de eerst volgende werkdag geleverd worden. Bij de EHBO-koffer Horeca zullen geen verzendkosten in rekening gebracht worden. Betaling per factuur is mogelijk indien gewenst.

Op zoek naar een EHBO-kist café? Op deze pagina vindt u tevens de EHBO-koffer HACCP.