EHBO-doos voor watersporters

Bent u een liefhebber van watersport en opzoek naar een EHBO-doos voor watersporters? Wij raden u aan om een goede EHBO-doos voor watersporters bij de hand te hebben. Op deze pagina adviseren wij u over wat u nodig heeft.

Voor watersporters adviseren wij onze EHBO reisset. Deze bevat alle meestvoorkomende items die u bij EHBO nodig kunt hebben.

  Aanbieding!
  EHBO reisset

  EHBO reisset

  Compacte en stevige EHBO reisset die u mee kunt nemen op reis/onderweg/op vakantie. Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm

   15,55
   18,67
  incl. % btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze producten kunnen ook van pas komen voor watersporters:

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht heeft u behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoelingbrandwonden kompressenhoreca-pleisters of bijvoorbeeld coldpacks

Heeft u toch nog vragen of wilt u specifiek advies voor uw situatie? Neem dan gerust contact met ons op via chat, mail of telefoon. Wij adviseren u graag!


EHBO spullen voor zeilers

Bent u een fervent zeiler? Zorg dan steeds dat er een verbanddoos op de zeilboot aanwezig is. Ten midden van het water heeft u niet de mogelijkheid om externe hulp in te roepen welke onmiddellijk beschikbaar is. Indien er meer dan 10 mensen aan boord zijn, dan is wellicht onze EHBO-tas of EHBO-koffer A meer geschikt.

U bent het aan uzelf en uw medezeilers verplicht om een EHBO-doos voor watersport aan boord te hebben. Zodat u steeds ter plaatse de eerste hulp kan toedienen waardoor u misschien erger voorkomt.

 

EHBO doos zeilen

EHBO-koffer voor de bergsport nodig? Of heeft u een EHBO-tas voor buitensporters nodig?


Situatie in Oekraïne

Vanwege de situatie van Oekraïne komen er veel vragen op ons af.

Hierdoor zijn de klantenservice en ons magazijn erg druk. Leveringen

kunnen dus iets langer duren dan u normaal van ons gewend bent.