EHBO doos

Mensen kunnen door de gekste dingen een ongeluk(je) krijgen. Ook in bedrijven waar niet met gevaarlijke machines, voorwerpen of stoffen wordt gewerkt, of waar men geen risicovol werk verricht gebeuren ongelukken. De oorzaak van een ongeluk(je) kan op het eerste gezicht heel onschuldig lijken maar toch veel leed veroorzaken. Een goede EHBO doos kan veel erger leed voorkomen door de juiste middelen bij de hand te hebben.

EHBO-koffer A is onze meest verkochte EHBO doos:

  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste verenigingen, bedrijven of organisaties.
  Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   62,73
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Het belang van een goede EHBO doos

Ongelukken op de werkvloer zijn niet te voorkomen, het feit dát het soms gebeurt is al erg genoeg. Om te voorkomen dat u op dat moment met ”lege handen” staat, of dat u EHBO gaat verlenen met middelen die daar niet voor bedoeld zijn is de aanschaf van een goed gevulde EHBO doos van groot belang.

EHBO-doos

Het kiezen van een passende ehbo doos voor uw bedrijf

De meest complete EHBO doos is de ‘A’ variant. Dit type is zeer geschikt voor bedrijven waar meer dan 25 personen werkzaam zijn. Met deze EHBO doos heeft u niet alleen de zekerheid van de juiste verbandmiddelen, maar ook de juiste hoeveelheid van deze artikelen. Aan deze koffer zijn een beademingsdoekje, steriele handschoenen en steriele gaasjes extra toegevoegd.

Voor bedrijven met een lager aantal werknemers (25 personen of minder) is de ‘B’ variant van de EHBO dozen een geschikte keuze. De inhoud van deze doos is in de basis hetzelfde als de ‘A’ variant, maar bevat minder verbanden, kompressen en gaasjes. Deze koffer bevat ook de gepatenteerde kleurenwijzer, deze laat op eenvoudige wijze zien welke behandeling u moet toepassen, en eventueel welke verbandmiddelen u moet gebruiken.

Wellicht zijn er bedrijfshulpverleners (BHV’ers) actief binnen uw bedrijf, dan biedt de speciaal hiervoor samengestelde BHV-koffer een ideale uitkomst. Deze BHV-koffers zijn goedgekeurd door het Oranje Kruis, dat betekent dat de koffers alle benodigde EHBO- en verbandmaterialen bevatten die nodig kunnen zijn voor het verlenen van goede Eerste Hulp. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan een mitella, verbandschaar, wondpleisters, wondsnelverband, desinfectant, metallinekompressen en synthetische watten. Daarnaast is de koffer ook uitgerust met een tekenpincet, splinterpincet, stroomdiagram en reddingsdeken. Een zeer complete koffer.

Thuis EHBO verlenen

In ieder huishouden komt weleens een ongelukje voor. Daarom is het een must om een goede verbandkoffer in huis te hebben. De EHBO koffer A bevat de unieke Quick Kleurenwijzer. Dit gepatenteerde hulpmiddel kan ingezet worden als een EHBO stappenplan zodat direct de juiste behandeling toegepast kan worden.

Verzeker u van goede EHBO met een EHBO-doos van EHBO-koffer.nl

Zie ook: Verbandtrommel a