Hoe gebruik je coldspray?

Coldspray is een vloeistof die bij uitstek geschikt is om verkoeling aan te brengen bij blessures. Het is een spuitbus met spray die pijn verlicht bij verstuikingen en kneuzingen. Het is afgeraden om coldspray te gebruiken bij open wonden of verbrandingen, en het moet zeker uit de buurt van ogen gehouden worden.

–> In onze webshop kunt u coldspray vinden.

Hoe pas je coldspray toe?

Coldspray zit in een spuitfles, en is een onderdeel van een complete EHBO-koffer. Als iemand een verstuiking of kneuzing heeft opgelopen, dan raden we aan de spray hiervoor te gebruiken om de pijn te verlichten. Verwijder eventueel een mitella of ander tijdelijk verband. Spuit de spray vanaf een afstand van ongeveer 15 cm op de geblesseerde plek. Doe het niet van te dichtbij, want dit kan bevriezingsverschijnselen tot gevolg hebben! Spuit de spray met korte pompstoten, niet aan een stuk door.

Coldspray

Coldspray in de EHBO-koffer

In de voorgaande alinea hebben we de vraag “Hoe gebruik je coldspray” voor u beantwoord. U heeft gezien dat het zeer makkelijk is om coldspray te gebruiken. Aangezien het ook gelijk een genezend effect heeft raden we het aan om dit als middel te gebruiken bij kneuzingen en verstuikingen.

Vorige vraag: Waar is een controlesticker voor?
Volgende vraag: Hoe gebruik je een beademingsmasker?