Is een EHBO-koffer verplicht op de sportclub?

Op deze pagina vindt u het antwoord op de vraag: Is een EHBO-koffer verplicht op de sportclub?

Speciaal voor sportclubs hebben wij een EHBO-koffer Sport samengesteld.

  Aanbieding!
  EHBO-koffer Sport

  EHBO-koffer Sport

  Deze EHBO-koffer Sport is speciaal samengesteld voor sporters op de sportclub. Bevat alle artikelen die in sportsituaties benodigd zijn. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   87,22
   97,97
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Omdat er regelmatig (kleine) ongelukken gebeuren tijdens het sporten, is het belangrijk om iemand snel te kunnen verzorgen. Dit voorkomt infecties en verdere verwonding.

Is een EHBO-koffer verplicht op de sportclub?

Elke sportvereniging hoort over een EHBO-doos te beschikken. Tevens moet iedereen bij de EHBO-doos kunnen, dus niet alleen het personeel. Uiteraard dient u de gebruikte materialen opnieuw aan te vullen, zodat de EHBO-kit altijd compleet en beschikbaar is.

Indien het om een grote sportclub gaat, is het mogelijk om er meerdere EHBO-dozen ter beschikking te stellen. Dit zorgt voor extra veiligheid, omdat er op deze manier altijd de benodigde EHBO-materialen in de buurt zijn.

Is een EHBO-koffer verplicht op de sportclub

Welke materialen horen in de EHBO-doos te zitten?

Voor een sportclub is het verplicht om een goed gevulde EHBO-doos te hebben. Om er zeker van te zijn dat uw sportclub de nodige producten in de EHBO-doos heeft zitten, kunt u bij ons een complete koffer bestellen. Tot de verplichte producten horen onder andere: ontsmettingsmiddel, steriele gazen, wondpleisters, vinyl handschoenen, een reddingsdeken, snelverband, en sporttape. De complete lijst kunt u hier vinden: checklist sportclubs.

U kunt bijvoorbeeld onze zeer complete EHBO-koffer Sport bestellen, en deze aanvullen met de producten die u specifiek voor de sportclub nodig heeft. Ook navullingen zijn bij ons te bestellen.

Vorige vraag: Is een EHBO-koffer verplicht voor mijn bedrijf?

Volgende vraag: Wat is EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongevallen)?