Wanneer wordt een veiligheidsbril gebruikt?

Er zijn ontzettend veel situaties waarin u uw ogen blootstelt aan gevaarlijke situaties. Hierbij kunt u denken aan verschillende zaken. Denk bijvoorbeeld aan het werken met een slijptol. De opvliegende vonken kunnen uw ogen onomkeerbaar beschadigen. Of wat denkt u van vuurwerk? Ook vuurwerk kan onherstelbare schade aan de ogen opleveren.

Om uw ogen altijd goed te beschermen adviseren wij om gebruik te maken van een kwalitatieve veiligheidsbril.

Een veiligheidsbril biedt uitkomst in uiteenlopende situaties

Vuurwerk, vonken en andere werkzaamheden waarbij uw ogen in het geding kunnen komen: zorg altijd voor een goede bescherming van de ogen. Een beschermbril kan ervoor zorgen dat uw ogen goed beschermd blijven in dit soort situaties. Schade aan de ogen is vaak onherstelbaar. Probeer dit te voorkomen.

Gaat u beginnen met een bouwproject? Bent u van plan een plafond eruit te slopen? Dit zijn goede voorbeelden van situaties waarbij een beschermbril uitkomst kan bieden. Stel uw ogen niet onnodig op de proef en kies altijd voor veiligheid.

Ga voor kwalitatieve bescherming

Bent u op zoek naar bescherming in voorgenoemde situaties? Aarzel dan niet langer en kies voor een veiligheidsbril van goede kwaliteit.

Wanneer wordt een veiligheidsbril gebruikt?

Vorige vraag: Wat is een tourniquet?

Volgende vraag: Is een veiligheidsbril verplicht?