Desinfectant

  Aanbieding!
  Desinfectant

  Desinfectant

  Standaard Desinfectant wordt gebruikt om de huid rondom wonden te ontsmetten of om EHBO-producten voor gebruik te desinfecteren. Inhoud: 10 ml of 30 ml.

  Vanaf  1,60
   1,60
  incl. btw
  Bekijk product
  Opties selecteren

 

Op deze pagina vindt u het antwoord op de vraag: Wat is Desinfectant?

Wanneer gebruik je desinfectant?

Een beet-, snij-, prik- of schaafwond? Door werkzaamheden kunnen de voorwerpen waarmee iemand zich per ongeluk verwond heeft vol met bacteriën zitten. Deze bacteriën kunnen een wondinfectie veroorzaken. Ook zit er vaak veel vuil in schaafwonden. Om infecties te voorkomen, is het ontsmettingsmiddel uw eerste hulp bij ongelukken. Voor het reinigen van de wond en het desinfecteren van de huid eromheen.

Desinfectant

Hoe gebruik je desinfectant?

Ontsmet de huid door de desinfecterende vloeistof direct uit het flesje op de schoongespoelde wond en eromheen te druppelen. U kunt dit ook met een watje of gaasje aanbrengen. Dek de wond vervolgens af met een pleister of pleisterspray om te voorkomen dat er vuil en bacteriën inkomen.

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Margriet van Dijk

snelle levering voor een goede volledige EHBO koffer met daarbij ook een nuttige ring met info hoe te handelen in EHBO situaties.

Michael Numan

Prima info op de site. Bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Inhoud EHBO tas is volledig en materiaal dat voorlopig nog 4 jaar aan de houdbaarheid voldoet. Zeer tevreden over de service EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden.