Gaasjes

 

Een heel belangrijk product wat in de verbanddoos aanwezig is zijn de steriele gaasjes en het verbandgaas. Het is verstandig om een grote variatie verbandgaas bij de hand te hebben. De steriele gaasjes kunnen praktisch voor alles worden gebruikt. De steriele gaasjes zijn het meest veelzijdige artikel bij de eerste hulp.

Hoe gebruik je een gaasje?

Ze kunnen worden gebruikt voor allerlei schaafwonden, snijwonden en brandwonden. Het wondgaas (of gaasje) bevat een speciale laag waardoor het gaas niet aan de wond zal blijven plakken. Tijdens het verwijderen zou anders de wond weer worden opengetrokken. Voor het doorknippen van het gaas of pleisters moet nooit de keukenschaar worden gebruikt maar de verbandschaar die in de EHBO-koffer aanwezig is. Een keukenschaar bevat altijd bacteriën die niet op de wond mogen komen.

Gaasjes EHBO-koffer.nl

Over onze EHBO-koffers

De EHBO-koffer A is in de praktijk, scholen, de meest verkochte verbanddoos. Met de inhoud ervan kunnen de meest voorkomende ongelukken worden behandeld. De EHBO-koffer heeft in principe dezelfde inhoud dan de EHBO-koffer B alleen heeft meer verbanden, compressoren.

Vaak worden er nog extra steriele gaasjes bij aangeschaft omdat deze vaak worden gebruikt. De EHBO-koffer A en B zijn voorzien van vakken zodat alles netjes kan worden opgeborgen. Met een EHBO-koffer A kunnen alle kleine ongelukken op de werkvloer en in scholen worden behandeld. U bent verplicht, scholen en werkplaatsen, een dergelijke koffer in uw bezit te hebben.

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Margriet van Dijk

snelle levering voor een goede volledige EHBO koffer met daarbij ook een nuttige ring met info hoe te handelen in EHBO situaties.

Michael Numan

Prima info op de site. Bestelling was de volgende dag al binnen en netjes verpakt. Inhoud EHBO tas is volledig en materiaal dat voorlopig nog 4 jaar aan de houdbaarheid voldoet. Zeer tevreden over de service EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden.