Gaasjes

  Aanbieding!
  Gaaskompres steriel

  Gaaskompres steriel

  Steriel gaaskompres om kleine wondjes mee droog- en schoon te maken en om af te plakken. Per stuk steriel verpakt. Diverse afmetingen

   0,13
   0,16
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  Opties selecteren

 

Een heel belangrijk product wat in de verbanddoos aanwezig is zijn de steriele gaasjes en het verbandgaas. Het is verstandig om een grote variatie verbandgaas bij de hand te hebben. De steriele gaasjes kunnen praktisch voor alles worden gebruikt. De steriele gaasjes zijn het meest veelzijdige artikel bij de eerste hulp.

Hoe gebruik je een gaasje?

Ze kunnen worden gebruikt voor allerlei schaafwonden, snijwonden en brandwonden. Het wondgaas (of gaasje) bevat een speciale laag waardoor het gaas niet aan de wond zal blijven plakken. Tijdens het verwijderen zou anders de wond weer worden opengetrokken. Voor het doorknippen van het gaas of pleisters moet nooit de keukenschaar worden gebruikt maar de verbandschaar die in de EHBO-koffer aanwezig is. Een keukenschaar bevat altijd bacteriën die niet op de wond mogen komen.

Gaasjes EHBO-koffer.nl

Over onze EHBO-koffers

De EHBO-koffer A is in de praktijk, scholen, de meest verkochte verbanddoos. Met de inhoud ervan kunnen de meest voorkomende ongelukken worden behandeld. De EHBO-koffer heeft in principe dezelfde inhoud dan de EHBO-koffer B alleen heeft meer verbanden, compressoren.

Vaak worden er nog extra steriele gaasjes bij aangeschaft omdat deze vaak worden gebruikt. De EHBO-koffer A en B zijn voorzien van vakken zodat alles netjes kan worden opgeborgen. Met een EHBO-koffer A kunnen alle kleine ongelukken op de werkvloer en in scholen worden behandeld. U bent verplicht, scholen en werkplaatsen, een dergelijke koffer in uw bezit te hebben.