EHBO koffer in huis

De meeste ongelukken gebeuren in en rondom het huis, het is hierom erg belangrijk dat u altijd een EHBO-koffer in huis heeft. Vooral bij kinderen, zijn er vaak ongelukjes waardoor er Eerste Hulp bij Ongelukken nodig is. Het is dan handig om gebruik te kunnen maken van een EHBO-koffer in huis. Heeft u hier nog vragen over? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Voor in de meeste huishoudens adviseren wij onze Verbanddoos voor Thuis:

  Aanbieding!
  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos Thuis, geschikt voor ongelukken in- en om het huis. De inhoud van deze verbanddoos voor thuis is gemiddeld 4 jaar houdbaar. Afmetingen: 17 x 12 x 5,5 cm

   11,06
   13,56
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Heeft u ook al eens aan deze aanvullende EHBO-producten gedacht voor in huis?

Noodzaak verbandtrommel in huis

Het gebeurt nogal eens dat ouders bijvoorbeeld een pleister willen plakken op de bloedende knie van hun kind, maar nergens de verbandtrommel kunnen vinden. Er zijn vaak wel wat losse pleisters in huis, maar als u ze snel nodig heeft, weet u misschien niet waar ze liggen. De beste oplossing voor dit probleem is het aanschaffen van een goede EHBO doos voor in huis.

Altijd beschikbaar

Het voordeel van een doos waar alle pleisters, gaasjes, desinfecteermiddelen, mitella’s, en andere hulpmiddelen zich in bevinden, is dat u wanneer dit nodig is, direct kunt pakken wat u nodig heeft. Deze verbandtrommel is perfect geschikt om ongelukjes in en rond huis te behandelen.

EHBO koffer in huis

EHBO-doos kopen

De verbandtrommel is eenvoudig te bestellen en wanneer u de verbanddoos thuis vóór 15:00 uur besteld, heeft u deze al de volgende dag in huis. Het is het meest praktisch om de trommel daarna op een vaste plaats op te bergen, zodat u in het geval van een ongelukje direct weet waar u moet zijn. En nooit meer tevergeefs hoeft te zoeken naar een splinterpincet of een pleister.

Ook onderweg is het verstandig om een EHBO-koffer te hebben: EHBO-koffer in de achterbak. Gaat u kamperen? Lees dan dit artikel: EHBO-koffer tent.