EHBO-koffer op het werk

Het is bij veel bedrijven nog onbekend dat het verplicht is een EHBO-koffer op het werk aanwezig te hebben. Bij ons kunt u een geschikte EHBO-doos aan te schaffen. De EHBO-koffer is handig ingericht en bevatten doorzichtige platen zodat de inhoud er niet uitvalt als de verbanddoos geopend wordt.

Voor op het werk is onze BHV-koffer het meest geschikt (indien er BHV’er aanwezig is). Geen BHV’er aanwezig? Dan volstaat onze EHBO-koffer A.

  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste verenigingen, bedrijven of organisaties.
  Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,67
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Denkt u ook aan de volgende producten als aanvulling op de EHBO-koffer op het werk?

Inhoud EHBO-koffer op het werk

De inhoud zorgt ervoor dat u op elk ongemak bent voorbereid. Zo bevat elke verbrandtrommel een handige kleurenwijzer waarmee u in twee stappen kunt vaststellen welk middel in de verbanddoos redding biedt voor de huidige situatie. De verbanddoos bevat essentiële producten zoals gaasjes, een mitella, snelverband, kompressen en watten.

Dat betekent dat uw collega’s met een EHBO-koffer op het werk altijd te hulp kunnen schieten als er iemand geblesseerd is geraakt. Bij veel bedrijven is het personeel vaak niet op de hoogte waar de verbandtrommel zich bevindt en als hij een keer nodig is blijkt er van alles te ontbreken. Door de EHBO-doos op een duidelijke locatie aan de muur te hangen zal dat bij u niet meer gebeuren.

EHBO-koffer op het werk

Welke EHBO-koffer is op het werk geschikt?

Voor kleine bedrijven volstaat de EHBO-koffer B, voor de wat grotere bedrijven is EHBO-koffer A de juiste optie. Koffer A heeft dezelfde inhoud als koffer B met enkele extra’s en wat grotere hoeveelheden gaasjes, kompressen en verbanden. Zorg ervoor dat u voor uw organisatie de juiste verbandtrommel kiest. Met een EHBO-koffer op het werk zorgt u niet alleen voor net dat beetje extra veiligheid maar ook voor meer kalmte bij hectische situaties. De inhoud voor uw EHBO-doos is ook los te bestellen.

EHBO-regels

 • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
 • Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
 • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.  

Waarom bij EHBO-koffer.nl bestellen?

 • Altijd het juiste advies voor elke branche
 • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
 • Organisaties kunnen achteraf betalen per factuur
 • Snelle en vakkundige klantenservice 

 

Heeft u een winkel? Wij adviseren de EHBO-koffer voor Winkel. Organisatie? Dan is de EHBO-koffer voor Organisatie geschikt.