EHBO-koffer op kamp

Als een grote groep kinderen met elkaar op kamp gaat, dan wil er nog wel eens een ongelukje gebeuren. Het is dan van belang dat er een goede EHBO-koffer op kamp aanwezig is. Op deze pagina adviseren wij u over wat er qua EHBO nodig is op uw kamp.

Gaat u een verbanddoos tijdens kamp meenemen? Voor op kamp adviseren wij de EHBO-tas. Deze bevat onze A vulling.

  EHBO-tas

  EHBO-tas

  Deze EHBO-Tas mét A vulling is voor wanneer u op locatie voorzien wilt zijn van een complete EHBO-uitrusting. Kleur: blauw

   39,24
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

 

Heeft u ook aan deze EHBO-spullen gedacht voor op kamp?

 

Wij geven op deze pagina een advies en U dient hiermee zelf in te schatten welke andere artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn extra pleisters, zwachtels & windselsBHV-materialen of bijvoorbeeld coldpacks

Hoeveel EHBO-koffers heeft u nodig?

Elk kampterrein is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw terrein een clubhuis, twee grote tenten en 1 keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

EHBO-regels

 • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
 • Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
 • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.  

Waarom bij EHBO-koffer.nl bestellen?

 • Altijd het juiste advies voor elke branche
 • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
 • Organisaties kunnen achteraf betalen per factuur
 • Snelle en vakkundige klantenservice 

 

Heeft u toch nog vragen of wilt u specifiek advies voor uw uitgaansgelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!


Een EHBO-koffer op kamp meenemen

Wij hebben deze EHBO-tas voor op Kamp met grote zorg samengesteld en voorzien van alles dat u bij een ongelukje op kamp maar nodig kunt hebben. Zo vindt u hier mitella’s voor serieuzere verwondingen aan de arm, maar ook gaasjes, verbanden en zwachtels. Uiteraard kunnen pleisters niet ontbreken en bent u met onze EHBO-tas ook voorzien van kompressen, veiligheidsspelden en watten.

Om het verlenen van eerste hulp zo makkelijk mogelijk te maken zit er in elke EHBO-koffer ook een ingenieuze kleurenwijzer. Hier ziet u in een oogopslag welk onderdeel van de verbandtrommel er in welke situatie nodig is. Hierdoor is onze EHBO-tas ook te gebruiken door mensen die geen ervaring hebben met eerste hulp.

EHBO-koffer op kamp

Kies de juiste EHBO-tas

Heeft u voor een andere gelegenheid een EHBO-koffer nodig? Kijkt u dan eens rustig op onze website. U vindt hier voor meerdere verschillende situaties een eigen EHBO-koffer. Zo weet u altijd dat u de juiste EHBO-koffer op de juiste plek klaar heeft staan. Wij voorzien u graag van advies over welke koffer u het beste kunt gebruiken.

Bekijk ook onze EHBO-tas voor preppers of de Verbandtrommel Zorgboerderij.