EHBO-koffer reis

Een Reis EHBO-koffer is een onmisbaar item voor iedereen die op reis gaat. In sommige landen is het hebben van een verbanddoos in de auto zelfs verplicht. Wij hebben diverse verbandtrommels en EHBO-koffers in ons assortiment voor diverse doeleinden. Zo hebben we ook een echte EHBO Reisset ontwikkeld.

Het advies op deze pagina is o.a. geschikt voor onderstaande situaties:

 • Reis
 • Reizen
 • Backpacking
 • Survival
 • Wereldreis

 

Voor reizigers adviseren onze compacte en complete EHBO ReissetHij bevat alle basisbenodigdheden die bij Eerste Hulp op Reis nodig kunnen zijn.

  Aanbieding!
  EHBO reisset

  EHBO reisset

  Compacte en stevige EHBO reisset die u mee kunt nemen op reis/onderweg/op vakantie.
  Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm

   8,98
   10,09
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Denkt u op reis ook aan deze belangrijke aanvullende EHBO-producten?

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra horeca-pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

Inhoud EHBO Reisset

Afmetingen: 13 cm x 12,5 cm x 5 cm

Speciaal voor op Reis hebben wij dit handige EHBO-setje samengesteld. U kunt onderstaande volgende artikelen er in vinden. Deze stevige kit heeft verder genoeg ruimte om bijvoorbeeld ook eigen medicatie op te bergen en bevat ook instructies om veilig eerste hulp toe te passen.

Algemene EHBO-artikelen

1 x Verbandschaar
1 x Pincet
1 x Paar vinyl handschoenen

Algemene verbandartikelen

1 x Wondpleister assortiment 3 maten à 15 stuks
1 x Snelverband gerond 6 cm x 8 cm
1 x Mitella
1 x Elastisch windsel 8 cm x 4 m
2 x Alcoholdoekje
2 x Gaaskompres steriel 5 cm x 5 cm
1 x Rol hechtpleister 1,25 cm x 5 m


Verbanddoos in de auto verplicht?

In Nederland is het voor automobilisten niet verplicht om een verbanddoos in de auto te hebben. Op de weg gebeuren echter de meeste ongelukken, zorg er hierom voor dat u altijd goed voorbereid op reis gaat.

In de volgende landen is het bezitten van een verbanddoos in de auto echter wel verplicht:  België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Rusland, Servië en Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Macedonië, Wit-Rusland.

Daarnaast is het in een aantal landen ook verplicht om veiligheidshesjes in de auto te hebben (Duitsland, Frankrijk, Hongarije, Kroatië, Luxemburg, Noorwegen, Oostenrijk, Polen, Portugal, Slowakije, Tsjechië).

Ook goed om te weten: U moet in België, Griekenland, Polen, en Turkije ook een brandblusser in uw auto hebben.

EHBO-koffer voor op reis

Indien u met een groter gezelschap op reis gaat, kan een uitgebreidere EHBO-doos zoals de EHBO-koffer A of B wellicht verstandig zijn. Ook wanneer u een sportieve vakantie gaat houden, kan onze EHBO-koffer Sport uitkomst bieden. Wij hebben daarnaast ook een EHBO-tas in ons assortiment. Deze is erg handzaam en kan gemakkelijk meegenomen worden op locatie.

De EHBO-koffers en EHBO-tas bevatten onder andere een groter assortiment aan pleisters, een verbandschaar, snelverbanden, kompressen, zwachtels en desinfectans.

EHBO-koffer reis

Gebruiksgemak verbandtrommel en EHBO-koffer

Al onze verbanddozen en EHBO-koffers zijn uitgerust met een eenvoudig te gebruiken handleiding en kleurenwijzer. Zo kunt u bij een verwonding eenvoudig bepalen welke materialen u het beste kunt gebruiken.

Zoekt u iets voor uw appartement? Zie dan: EHBO-koffer Appartement. Ook hebben wij advies voor de EHBO-koffer caravan.


✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.