EHBO-koffer sport

Op zoek naar de juiste EHBO-koffer voor Sport? Op deze pagina vindt u alle informatie die u nodig heeft om tot het juiste advies te komen. Zo bent u voorbereid op de meeste EHBO-situaties die op het sportveld of in een sportcentrum kunnen voorkomen. Dit EHBO advies is speciaal samengesteld voor op de sportclub en raadt u artikelen aan waarmee de meeste sport-ongevallen kunnen worden behandeld.

Het advies wat u hier vindt is onder andere geldig voor de volgende sporten en situaties:

• Sporten
  • Sportactiviteit
  • Sportdag
  • Sportverenigingen
  • Sporters
  • Sportevenementen
  • Sportcentrum

In het clubhuis adviseren wij onze EHBO-koffer voor Sport. Wilt u een EHBO-koffer voor op het veld, om mee te nemen of voor bijvoorbeeld uitwedstrijden? Dan raden wij de EHBO-tas Sport aan.

EHBO-koffer Sport

Deze EHBO-koffer Sport is speciaal samengesteld voor sporters op de sportclub. Bevat alle artikelen die in sportsituaties benodigd zijn. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

incl. 9% btw

De EHBO-tas Sport is de ideale tas voor sporters die veel onderweg zijn. Het is de draagbare versie van onze EHBO-koffer Sport. Geschikt voor iedere sportclub of sportactiviteit. Kleur: blauw

incl. 9% btw

Onderstaande sportproducten kunnen ook van pas komen als aanvulling op uw Sport EHBO-uitrusting:

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn hechtstips, sportsbalm, extra pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

Elke sportclub is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw sportclub twee gebouwen en 1 keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

• Bereikbaarheid –  Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
  • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

• Sportverenigingen kunnen achteraf betalen per factuur

EHBO-koffer voor Sport of EHBO-tas?

Sporters kunnen bij ons kiezen uit de EHBO-koffer Sport of EHBO-tas Sport . Normaal gesproken is EHBO-tas voor als u op locatie EHBO-materialen wilt hebben. Voor in een hal of gymzaal is de EHBO-koffer sport geschikt. Deze verbandtrommel bevat essentiële hulpmiddelen bij ongelukjes plus wat belangrijke extra’s. Denk hierbij aan extra mitella’s, zwaluwstaartjes, coldpacks, pleisters, een desinfecterend middel en een verbandschaar.

EHBO-koffer sport

Vragen? Neem contact met ons op! We kunnen u helpen met advies, maar ook een offerte maken indien u voor een grote sportclub EHBO-artikelen wilt bestellen.

Bekijk ook onze EHBO-koffer voor Restaurant of onze EHBO-koffer voor Thuis