EHBO-koffer sport

Op zoek naar de juiste EHBO-koffer voor Sport? Op deze pagina vindt u ons advies voor binnensport en buitensport.

Het advies wat u hier vindt is onder andere geldig voor de volgende sporten en situaties:

Sport algemeen

• Motorcross
  • Roeivereniging
  • Surfclub

Staat uw sport er niet bij? Bekijk dan onze aparte adviespagina’s voor: Sportclubs, Gymzaal, Voetbal, Wedstrijd, Zwemmen, Ijshockey, Paardensport, Watersport en Bergsport.

Advies binnensport en buitensport

In binnensport (bijvoorbeeld in een gym(zaal) of clubhuis) adviseren wij onze EHBO-koffer voor Sport. Wilt u een EHBO-koffer voor buitensport (bijvoorbeeld bij wedstrijden of sportvelden)? Dan raden wij de EHBO-tas Sport aan.

EHBO-koffer Sport

Deze EHBO-koffer Sport is speciaal samengesteld voor sporters op de sportclub. Bevat alle artikelen die in sportsituaties benodigd zijn. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

De EHBO-tas Sport is de ideale tas voor sporters die veel onderweg zijn. Het is de draagbare versie van onze EHBO-koffer Sport. Geschikt voor iedere sportclub of sportactiviteit. Kleur: blauw

Onderstaande sportproducten kunnen ook van pas komen als aanvulling op uw Sport EHBO-uitrusting:

Let op: Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er in uw sport behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn extra hechtstrips, sportsbalm, pleisters of coldpacks.

Elke sportclub is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw sportclub twee gebouwen en 1 keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

• Bereikbaarheid –  Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
  • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

• Sportverenigingen kunnen achteraf betalen per factuur

EHBO-koffer voor Sport of EHBO-tas?

Sporters kunnen bij ons kiezen uit de EHBO-koffer Sport of EHBO-tas Sport . Normaal gesproken is EHBO-tas voor als u op locatie EHBO-materialen wilt hebben. Voor in een hal of gymzaal is de EHBO-koffer sport geschikt. Deze verbandtrommel bevat essentiële hulpmiddelen bij ongelukjes plus wat belangrijke extra’s. Denk hierbij aan extra mitella’s, zwaluwstaartjes, coldpacks, pleisters, een desinfecterend middel en een verbandschaar.

EHBO-koffer sport

Vragen? Neem contact met ons op! We kunnen u helpen met advies, maar ook een offerte maken indien u voor een grote sportclub EHBO-artikelen wilt bestellen.

Bekijk ook onze EHBO-koffer voor Restaurant of onze EHBO-koffer voor Thuis

✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

Uw naam

Uw e-mailadres

Onderwerp

Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.