EHBO-koffer voor bedrijf

In elk bedrijf dient een EHBO-koffer voor Bedrijf aanwezig te zijn. Bent u voorbereid als een medewerker of klant van uw bedrijf onverwacht een snijwond oploopt? Op deze pagina geven wij u advies wat u in huis moet hebben om aan de regelgeving te voldoen. Nog extra advies nodig? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Het advies op deze pagina is ook geschikt voor de volgende situaties/branches:

 • ICT
 • Accountant
 • Informatica
 • Klein bedrijf
 • Conferentie
 • Media
 • Organisatie
 • Loonbedrijf
 • Bedrijvengebouw

Voor bedrijven raden wij de speciaal samengestelde EHBO-koffer voor bedrijf aan.

  Verbanddoos Bedrijf

  Verbanddoos Bedrijf

  Onze Verbanddoos Bedrijf is een speciaal samengestelde verbanddoos voor bedrijven met alle benodigde inhoud voor BHV’ers.
  Afmetingen: 32 x 22 x 13 cm

   55,16
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Als aanvulling op de EHBO-koffer voor bedrijf raden wij de volgende artikelen aan:

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er noodzaak voor meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.  

EHBO-koffer bedrijf verplicht

Het is voor alle bedrijven wettelijk verplicht om een EHBO-koffer te hebben, zodat de BHV’er snel kan handelen in het geval van een bedrijfsongeval. Als er geen BHV’er in de buurt is, moet de verbandtrommel eenvoudig in gebruik zijn voor iedereen.

Volgens de ARBOwet heeft de werkgever een zorgplicht tegenover zijn werknemers. Dit betekent onder andere dat elk bedrijf, afhankelijk van het aantal werknemers, ook moet beschikken over minimaal één bedrijfshulpverlener, ook wel BHV’er genoemd.

Hoeveel EHBO-koffers heeft uw bedrijf nodig?

Elk bedrijf is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw bedrijf een kantoor, kantine en een keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

 

EHBO-regels

 • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
 • Bereikbaarheid –  Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
 • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

Waarom bij EHBO-koffer.nl bestellen?

 • Altijd het juiste advies voor elke branche
 • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
 • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
 • Bedrijven kunnen ook achteraf betalen per factuur.
 • Snelle en vakkundige klantenservice 

 


Een goede EHBO-doos

Wij hebben diverse soorten verbanddozen in ons assortiment, die aan alle richtlijnen voldoen. Zo heeft onze BHV-koffer en speciale EHBO-koffers voor grote bedrijven. Ook voor kleine organisaties is er een geschikte verbandtrommel. Wilt u de EHBO-spullen op verschillende locaties kunnen gebruiken, kies dan voor een handige, compleet uitgeruste EHBO-tas.

Zorg ervoor dat er een vast persoon is binnen uw bedrijf of organisatie die in de gaten houdt of de doos weer moet worden aangevuld. Daarnaast kan deze persoon regelmatig de houdbaarheidsdata van het wondgaas, de verbandmiddelen en andere producten, zoals jodium, controleren.

EHBO-koffer voor bedrijf

EHBO-koffer voor bedrijf bestellen

Wilt u voordelig een BHV-koffer voor uw bedrijf bestellen, dan leveren wij deze snel en tegen scherpe prijzen. Bovendien houden wij de verzendkosten laag. U kunt bij ons ook terecht voor de losse navulling van een EHBO-koffer, zodat u de inhoud van uw eigen koffer kunt vernieuwen of aanvullen.

Offerte nodig?

Geef hieronder zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.


  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.
   

  Zoekt u een EHBO-koffer voor op school of een EHBO-koffer Kinderdagverblijf? Ook hiervoor hebben wij de juiste koffers.


  ✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

   Uw naam

   Uw e-mailadres

   Uw telefoonnummer

   Onderwerp

   Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.