EHBO-koffer voor dakwerkers

Bent u opzoek naar een EHBO-koffer voor dakwerkers? Op deze pagina vindt u alle benodigde informatie en advies. Een dakwerker weet als geen ander welke gevaren zijn beroep met zich mee brengt.  Het hebben van een geschikte EHBO-koffer zorgt voor een goede voorbereiding voor het geval er iets mis gaat.

Voor dakwerkers adviseren wij de EHBO-koffer voor de bouw.

Deze EHBO-producten kunnen dakwerkers ook nodig hebben als aanvulling op de EHBO-koffer:

EHBO-doos voor dakwerkers

Elke bedrijf is verplicht om in het bezit te zijn van een EHBO-koffer. Voor specifieke sectoren, zoals in de bouw, zijn speciale eisen opgesteld in de ARBO-wet. Wij hebben een EHBO-koffer voor dakwerkers samengesteld die aan die eisen voldoet. Zo is er bijvoorbeeld oogspoeling, een reddingsdeken en extra wondsnelverband aan toegevoegd.

EHBO Dakwerkers

Makkelijk bruikbaar en zichtbaar

Vanwege de oranje kleur valt hij goed op, zo kunnen andere collega’s hem ook snel vinden mocht het nodig zijn. Bij de verbanddoos is een kleurenwijzer geleverd, waarop overzichtelijk staat aangegeven bij welke verwonding welk hulpmiddel gebruikt kan worden. Zo is de koffer makkelijk bruikbaar voor iedereen.

EHBO-koffer bestellen

U kunt de EHBO-koffer vandaag nog bij ons bestellen. U betaalt geen verzendkosten. En bestelt u hem voor 15:00 uur? Dan kunt u er de volgende werkdag al gebruik van maken. Verklein de risico’s op uwwerk en schaf een EHBO-doos voor dakwerkers aan.

EHBO-kist metaalhandel nodig? Of bent u creatief bezig? Bekijk eens onze Verbanddoos atelier.