EHBO-koffer voor de scouting

Is uw scoutingclub op zoek naar een EHBO koffer voor de scouting? Op deze pagina vindt u advies over welke EHBO-koffer het meest geschikt is voor scoutingverenigingen.

Voor de scouting is onze grote EHBO-koffer A het meest geschikt. Gaat jullie speltak veel naar buiten of het bos in?  Dan kan onze EHBO-tas handig zijn (deze bevat dezelfde inhoud):

EHBO-koffer A

Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

EHBO-tas

Deze EHBO-Tas mét A vulling is voor wanneer u op locatie voorzien wilt zijn van een complete EHBO-uitrusting. Kleur: blauw

Naast de uitgebreide EHBO-koffer A zouden deze EHBO-spullen ook goed van pas kunnen komen in het scouting clubhuis:

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra verbandmiddelen of bijvoorbeeld coldpacks.

Elk clubhuis is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw scouting clubhuis twee zalen en 1 keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

• Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
  • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

• Organisaties kunnen achteraf betalen per factuur

Wilt u meer weten over wat voor uw scouting het meest geschikt is? Neem contact met ons op. Ook kunnen wij voor u een offerte maken indien u een grote hoeveelheid wilt bestellen. Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.nl.

EHBO-advies speciaal afgestemd voor scouting

Een EHBO-kist voor de scouting aanschaffen bij ons betekent dat u er zeker van bent dat u kwaliteit krijgt voor de beste prijs. De koffers zijn speciaal aangepast aan de eisen die verenigingen hebben zodat u ermee kunt voldoen aan alle regelgeving.

Wettelijke verplichtingen EHBO scouting

Het is wettelijk verplicht om een EHBO-koffer in het clubhuis te hebben. Over de inhoud van de EHBO-koffer zijn geen verplichtingen, maar de inhoud van de EHBO-koffer hoort wel altijd af te zijn afgestemd op ongevallen die op scouting kunnen gebeuren.

EHBO koffer voor de scouting

Bestel vandaag nog de verbanddoos voor scouting

Wilt u er zeker van zijn dat u een verbandtrommel voor de padvinderij krijgt die aan alle vereisten voldoet? Wacht niet langer en bestel eenvoudig en snel de koffer van uw keuze. Wanneer u de koffer voor 15:00 uur bestelt dan garanderen wij dat uw padvinders EHBO koffer de volgende dag geleverd zal worden.

Ook voor de EHBO-koffer lagere school of EHBO-koffer wedstrijd bent u bij EHBO-koffer.nl aan het juiste adres!