EHBO-koffer voor garage

Een EHBO-koffer is onmisbaar in iedere garage of werkplaats. Kleine bedrijfsongevallen zoals het schaven of snijden van een vinger, maar ook kneuzingen of beknellingen zullen in een garage regelmatig voorkomen. Op deze pagina adviseren wij u over wat u nodig heeft in uw garage.

Voor garages en werkplaatsen adviseren wij de EHBO-koffer Industrie. Deze grote koffer is zeer compleet en u bent voorbereid op de meeste ongevallen:

Vergeet ook deze EHBO-spullen niet voor de garage:

 

Wij geven op deze pagina een advies en U dient hiermee zelf in te schatten welke andere artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn extra pleisters, zwachtels & windselsBHV-materialen of bijvoorbeeld coldpacks

Hoeveel EHBO-koffers heeft uw garage nodig?

Elk bedrijf is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw garage een kantoor, kantine en een keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

EHBO-regels

  • 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
  • Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
  • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.  

Waarom bij EHBO-koffer.nl bestellen?

  • Altijd het juiste advies voor elke branche
  • Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
  • Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
  • Bedrijven kunnen ook achteraf betalen per factuur
  • Snelle en vakkundige klantenservice 

 

Heeft u toch nog vragen of wilt u specifiek advies voor uw uitgaansgelegenheid? Neem dan gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag!


De EHBO-koffer voor de garage of werkplaats

De bij ons verkrijgbare EHBO-koffers zijn volledig toegespitst op de risico’s die voorkomen op uw werkvloer. U kunt de koffer dan ook zien als een volledige BHV-koffer. Al uw werknemers dienen op de hoogte te zijn van de aanwezigheid van de EHBO-koffer voor garage.

U bevestigt de koffer dan ook op ooghoogte aan de wand op een goed te bereiken plek. Indien er een bedrijfsongeval heeft plaatsgevonden waarbij gebruik is gemaakt van de inhoud van de koffer, dient u de inhoud van de koffer weer aan te vullen, zodat het de veiligheid binnen uw garage altijd gegarandeerd is.

EHBO-koffer voor garage

 

Bestel snel uw EHBO-koffer voor garages

Wilt u altijd verzekerd zijn van een professionele EHBO-kist voor uw garage? Bestel dan uw EHBO-koffer garage bij ons! Wanneer u de koffer voor 15.00 uur bestelt, heeft u hem de volgende werkdag al op kantoor. Voor bedrijven is het altijd mogelijk om de aankoop achteraf per factuur te betalen.

EHBO-koffer.nl: ook voor uw EHBO-doos voor bouwvakkers  of EHBO-koffer voor de werkplaats.