In de gezondheidszorg moet er altijd een geschikte EHBO-koffer voor Gezondheidszorg op de werkvloer aanwezig zijn. Op deze pagina kunt u alles teruglezen over de verplichtingen voor de gezondheidszorg met betrekking tot de ARBO-wet en bedrijfsveiligheid. Heeft u hierna nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Het advies op deze pagina geldt voor onder andere deze sectoren binnen de gezondheidszorg:

• Verpleegsters
  • Zorggroep
  • Zorginstelling
  • Leefgroep
  • Gezondheidszorg
  • Dierenarts
  • Sociale sector
  • Jeugdzorg
  • Psychologenpraktijk
  • Dagbesteding
  • Zorgsector

• Paramedisch Centrum
  • Welzijnszorg
  • Gehandicaptenzorg
  • Woongroep
  • Zorg en welzijn
  • Wooninstelling
  • Ziekenhuis
  • Trimsalon

Voor de gezondheidszorg adviseren wij onze EHBO koffer A (25+ personen) of onze EHBO-koffer B (tot 25 personen).

EHBO-koffer A

Deze zeer uitgebreide EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer. Hij is geschikt voor de meeste bedrijven, scholen en verenigingen. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

EHBO-koffer B

De EHBO-koffer B bevat alle benodigde artikelen voor een kleine organisatie of vereniging. Tot 25 personen is dit een perfecte koffer. Afmetingen 32 x 22 x 13 cm

incl. 6% btw

Ter aanvulling van uw EHBO-koffer kunt u ook eens denken aan deze EHBO-producten:

• Aanbieding!

Desinfectant

Standaard Desinfectant wordt gebruikt om de huid rondom wonden te ontsmetten of om EHBO-producten voor gebruik te desinfecteren. Inhoud: 10 ml of 30 ml.

Vanaf
    incl. 21% btw
    Opties selecteren
  • Instant coldpack

Instant coldpack om direct (eenmalig) te gebruiken bij o.a. verstuikingen en oververhitting. Niet nodig om in de vriezer te bewaren. Afmetingen: 14 cm x 18 cm.

• Aanbieding!

Pleisterstrip

Standaard pleisterstrip (textiel pleisters op rol) om zelf op maat te knippen. Elastisch. Afmetingen: 6 cm x 1 m, 6 cm x 5 m, 8 cm x 1 m en 8 cm x 5 m.

Vanaf
    Opties selecteren
  • Schuim brandblusser

Met deze hoogwaardige dubbelwandige schuimbrandblusser dooft u in korte tijd op effectieve wijze elk vuur. Beschikbaar in 2, 6 of 9 liter.

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, een pleisterdispenser of bijvoorbeeld coldpacks.

Elk bedrijf is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw organisatie een kantoor, keuken en apart speel/slaapgedeelte heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

• Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
  • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

• Bedrijven kunnen ook achteraf betalen per factuur

Heeft u toch nog vragen of wilt u specifiek advies voor uw organisatie? Neem dan gerust contact met ons op via chat, mail of telefoon. Ook voor offertes. Wij adviseren u graag!

EHBO-regelgeving gezondheidszorg

Als organisatie moet u ervoor zorgen dat een geschikte EHBO-voorziening aanwezig is voor uw werknemers, bezoekers en klanten. Dit is wettelijk verplicht en is vastgelegd in de Arbowet. De EHBO-voorziening hoort afgestemd te worden op de specifieke brancherisico’s van het bedrijf, wat wordt vastgesteld naar aanleiding van een RI&E (Risico Inventarisatie en Evaluatie document). Beschikken over een goede EHBO-voorziening is echter niet moeilijk. Met behulp van onze producten en het advies op deze pagina komt u zonder problemen elke keuring en controle door.

Advies EHBO-koffer.nl Gezondheidszorg

EHBO-koffer Gezondheidszorg controleren

Wij adviseren om minimaal één keer per half jaar de EHBO-koffer voor Gezondheidszorg te controleren en/of na te vullen. Via een checklist kunt u dit makkelijk zelf doen, of u kunt dit overlaten aan een van onze controleurs. Ook is het belangrijk om eens te controleren of alle producten nog houdbaar zijn. Op die manier bent u ten alle tijde goed voorbereid op eventuele ongelukken op de werkvloer.

Wist u dat wij ook een Verbanddoos Huisdieren of Verbanddoos Auto verkopen?