EHBO-koffer voor op werf

Iedere werf is wettelijk verplicht om een EHBO-koffer voor op werf op een goed toegankelijke en zichtbare plek te hebben. Een EHBO-koffer voor op de werf is dan ook geen overbodige luxe, maar een dringende noodzaak. Op deze pagina vindt u advies over welke EHBO-kit voor op de werf u precies nodig heeft. Heeft u vragen? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Het advies op deze pagina geldt ook voor de volgende branches en situaties:

  • Bouwwerf
  • Jachtwerf
  • Scheepswerf
  • Scheepsbouw
  • Werf

 

Voor op de werf adviseren wij de EHBO-koffer voor de bouw.

Naast de EHBO-kist raden we deze aanvullende EHBO producten aan voor op de werf:

EHBO-koffer voor op werf: verplichte noodzaak

Onze met bevestigingsmateriaal geleverde verbanddoos voor werven is uitgerust met onder meer oogspoeling en een reddingsdeken; zaken waar niet direct aan gedacht wordt, maar die wel degelijk het verschil maken bij een noodzakelijke interventie.

Een EHBO-verbanddoos die het verschil maakt

Door zijn opvallende kleur en ergonomisch uitgekiende vormgeving, is onze verbanddoos op de werven uw onmisbare partner voor een efficiënte en snelle tussenkomst bij ongevallen. Zelfs als u geen EHBO-opleiding genoten hebt, zult u snel de gepaste middelen en methodes vinden om hulp te bieden, dankzij onze gepatenteerde kleurenwijzer die laat zien welke behandeling past bij welke verwonding.

ehbo scheepswerf

Een handige tip

Voor grotere werven is de EHBO-koffer voor de bouw uitermate geschikt. Frequenteert u op verschillende werven, dan is de draagbare EHBO-tas wellicht een welkome aanvulling op uw professionele uitrusting.

Veiligheid = zekerheid

Begin met een goed gevoel aan uw volgende project en bestel uw EHBO-koffer voor werven vandaag nog! Treed in de voetsporen van onze talrijke tevreden klanten en hun eventuele werknemers, die dankzij onze EHBO-koffer voor op de werf met een veilig gevoel aan het werk gaan. Als u bestelt voor 14.00 uur, hebt u de verbanddoos de volgende dag al in uw bezit dit geldt ook voor bijvoorbeeld verband kopen. Kost uw bestelling meer dan 50 euro, dan betaalt u bovendien geen verzendkosten.

Heeft u al een Verbanddoos atelier? Of een EHBO-koffer voor de werkplaats?