EHBO-koffer voor restaurant
Iedere horecagelegenheid is wettelijk verplicht om te voldoen aan de HACCP richtlijnen. In deze richtlijnen staat onder andere dat iedere Horecazaak een EHBO-koffer moet hebben. Op deze pagina vindt u alle informatie over de EHBO-wetgeving Horeca, de speciale inhoud van de EHBO-koffer voor restaurant en krijgt u advies over uw specifieke situatie. Heeft u vragen of wilt u een offerte opvragen voor meerdere koffers? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.nl.
Het advies op deze pagina geldt ook voor de volgende branches en situaties:
- Brasserie
- Horeca
- Catering
- Kantine
- Koffiebar
Voor restaurants en andere horecagelegenheden raden wij onze EHBO-koffer voor de Horeca aan.
EHBO-koffer Horeca HACCP
Deze EHBO-koffer Horeca (HACCP) is speciaal voor de horeca of keuken.
Afmetingen: 32 x 22 x 13 cm
In winkelwagen
Naast de EHBO-koffer kunnen deze producten ook goed van pas komen in de horeca:
-
Aanbieding!
Vingerverband vingerbob blauw 50 stuks
Elastisch blauw detecteerbaar vingerverband, geschikt voor het verbinden van vingers. Inhoud: 50 stuks
-
Blusdeken
Blusdeken volgens NEN-EN 1869. Geschikt voor kleine branden. Drielaags. Afmetingen: 120 x 180 cm of 180 x 180 cm
-
Aanbieding!
Pleisterdispenser Horeca
Salvequick Horeca Pleisterdispenser gevuld met detecteerbare pleisters. Afmetingen: bevat 2 verschillende maten pleisters. Inhoud: 2 x 35 pleisters
-
Sprayblusser Microfoam FireStop
U kunt met deze Firestop Sprayblusser vaste, vloeibare en bakoliebranden branden blussen. Inhoud: 600 ml. Conform Europese Norm
Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke extra artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, horeca-pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.
HACCP wetgeving
HACCP staat voor ‘Hazard Analysis and Critical Control Points‘ en is een risico-inventarisatie voor voedselveiligheid. De Europese Unie heeft vastgesteld dat elk bedrijf dat zich bezighoudt met levensmiddelen moet voldoen aan de HACCP regelgeving. Hierin staat onder andere beschreven dat elk restaurant moet zorgen voor de veiligheid en hygiëne van de werknemers en gasten. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het gebruik van detecteerbare pleisters en het zorgen voor voldoende BHV’ers op de werkvloer.
Vereiste inhoud EHBO-koffer Horeca
Voor de Horeca hebben wij een speciale HACCP koffer is ons assortiment. De inhoud van deze koffer is opgesteld aan de hand van de HACCP richtlijnen en bevat onder andere detecteerbare blauwe pleisters en brandwondengel.
Hoeveel EHBO-koffers heeft u nodig?
Elk bedrijf is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw restaurant een eetzaal, een keuken en een kantoor heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.
Voorbeeldsituatie restaurants:
Een restaurant in Haarlem heeft een grote keuken en eetruimte. In totaal zijn dit 2 units. Voor hen adviseren wij 1 EHBO-koffer Horeca en 1 EHBO-koffer A.
EHBO-regels
- 1 koffer per unit – Per unit (aparte ruimtes, gebouwen of verdiepingen) wordt 1 EHBO-koffer geadviseerd.
- Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
- Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden. [/column_one_half]
Waarom bij EHBO-koffer.nl bestellen?
- Altijd het juiste advies voor elke branche
- Voor deze verbanddoos geldt een gratis levering
- Voor 15:00 uur besteld, morgen bezorgd
- Bedrijven kunnen ook achteraf betalen per factuur
- Snelle en vakkundige klantenservice
Wilt u advies voor uw horecabedrijf of wilt u een offerte opvragen voor meerdere EHBO-koffers? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.nl.
EHBO-koffer.nl: ook voor uw BHV koffer voor op de werkvloer of Verbanddoos Thuis.