EHBO-koffer zwembad

Voor ieder zwembad is het verplicht om een goed gevulde EHBO-koffer zwembad te hebben. Als hulpverleners zijn badmeesters en -juffen natuurlijk als eerste ter plaatse om een wondje of kneuzing te verbinden, wat geen probleem moet zijn met onze uitgebreide en goedgevulde EHBO-koffer zwembad. Op deze pagina vindt u advies over welke EHBO-kit het meest geschikt is voor zwembaden en zwemverenigingen.

Voor het zwembad adviseren wij de EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste verenigingen, bedrijven of organisaties.
  Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,67
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

In het zwembad kunnen de volgende EHBO-artikelen wellicht ook van pas komen:

Wettelijke verplichtingen EHBO zwembad

Het is wettelijk verplicht om een EHBO-koffer in het zwembad te hebben. Over de inhoud van de EHBO-koffer zijn geen verplichtingen, maar de inhoud van de EHBO-koffer hoort wel altijd af te zijn afgestemd op ongevallen die in het zwembad kunnen voorkomen. Mist u nog artikelen in onze EHBO-koffer? Dan kunt u gerust de gewenste producten los bijbestellen. 

Met de EHBO-koffer zwembad alles bij de hand

Een verbanddoos voor het zwembad moet gemakkelijk mee te nemen zijn en goed georganiseerd zijn. Voor de meeste huis-, tuin- en keukenongelukjes is de uitgebreide EHBO-doos zwembad een aanrader.

Deze verbandtrommel bevat bijvoorbeeld een verbandschaar, wondgaasjes, ontsmettingsmiddel en een groot assortiment pleisters en zwachtels. De EHBO-koffer is handzaam, waardoor u ook een wondje aan het zwembad zelf kan verbinden of op het terras van het recreatiebad.

Voor uw eigen veiligheid is deze verbandtrommel voor bij het zwembad voorzien van steriele handschoenen, beademingsdoekjes en een handige behandelkaart, zodat iedereen een wondje of kneuzing kan verbinden op de juiste wijze.

Meerdere EHBO-koffers

Het is aan te raden om meerdere EHBO-koffers voor bij het zwembad aan te schaffen. Vooral wanneer er meerdere grote baden zijn in uw bedrijf. Om direct te kunnen handelen moeten hulpverleners of toezichthouders direct beschikken over de juiste wondverzorgings- en EHBO-spullen.

Zorg er daarom voor dat u bij de wedstrijdbaden, het recreatiebad en wellicht ook bij het doelgroepenbad of zwembad buiten elk een EHBO-koffer zwembad plaatst op een vaste plek. Bijvoorbeeld bij de horeca bar aan het recreatiebad, in het restaurant of in de kast met zwemattributen.

EHBO-koffer zwembad

Controleer regelmatig de inhoud

Bij een zwembad is het altijd druk en er komen veel mensen over de vloer, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds vaak laat. Controleer daarom regelmatig de inhoud van de EHBO-koffers en bestel tijdig nieuwe steriele handschoenen, gaasjes, ontsmettingsmiddel of beademingsdoekjes bij, zodat er nooit wordt misgegrepen.

Het is verstandig een voorraad aan te leggen van in ieder geval pleisters en steriele gaasjes, want ook in een zwembad zal u merken dat deze veelvuldig gebruikt zullen worden.

Kent u al onze Verbandtrommel Detailhandel? Of de EHBO-koffer tandartspraktijk?