EHBO-set voor kinderen

Het lijkt onvermijdelijk te zijn dat kinderen wel eens een ongelukje hebben. Zeker als kinderen met elkaar spelen gebeurt het regelmatig dat er een pleister of ander hulpmiddel nodig is om de eerste nood te verlichten. Als u op zoek bent naar een handige EHBO-set voor kinderen, bent u op de juiste pagina terecht gekomen!

Voor EHBO behandeling van kinderen adviseren wij onze EHBO-koffer voor kinderen.

Daarnaast kunnen deze EHBO-producten ook goed van pas komen:

 

Wij geven op deze pagina een advies en U dient hiermee zelf in te schatten welke andere artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn extra pleisters, zwachtels & windselsBHV-materialen of bijvoorbeeld coldpacks

Inhoud EHBO-koffer voor Kinderen

Afmetingen: 26 x 17 x 6 cm

Inhoud speciaal voor Kinderen

1 x Desinfectant 30 ml
1 x Reddingsdeken goud/zilver
100 x Kinderpleisters 7 cm x 2 cm
1 x Wondpleister 4 x 25 x 6 cm
1 x Zelfhechtende bandage 8 cm x 4 m

Algemene EHBO-artikelen

1 x Driekante doek (mitella)
1 x Hechtstrips 3 cm x 7,5 cm
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m
1 x Safe kiss beademingsdoekje
1 x Splinterpincet 8 cm RVS
1 x Syntetische watten 3 m x 10 cm
1 x Stroomdiagram
1 x Tekenpincet
1 x Verbandschaar 14 cm RVS
2 x Vinyl handschoenen per paar verpakt
1 x Zak (wond)pleisters 30 stuks
1 x Gepatenteerde kleurenwijzer

Algemene verbandsartikelen

2 x Gaaskompres 5 cm x 7,5 cm (1/16) steriel
2 x Gaaskompres 10 cm x 10 cm steriel
5 x Metalline kompres 10 cm x 12 cm
1 x Universeel (steun)windsel 8 cm x 5 m
1 x Wondsnelverband 6 cm x 8 cm plat model
2 x Snelverband 10 cm x 12 cm gerold (nr. 3)
2 x Elastisch hydrofiele zwachtel 6 cm x 4 m


Een EHBO-set voor kinderen

Onze speciale kinderverbanddoos is er helemaal op gericht om eerste hulp voor kinderen zo makkelijk mogelijk te maken. Onze verbandtrommel is fel oranje en zodoende zeer opvallend. Hij wordt geleverd met materialen waar u de verbanddoos snel mee op kunt hangen. De verbandtrommel is daarnaast slim ingedeeld, zodat u snel kunt vinden wat u in een bepaalde situatie nodig heeft.

Elke EHBO-doos voor kinderen van EHBO-koffer.nl is voorzien van een slimme kleurenwijzer. Hierop ziet u in een oogopslag welke behandeling er in een bepaalde situatie nodig is. Zo kan iedereen snel eerste hulp verlenen, zelfs mensen die hier geen EHBO-diploma voor hebben gehaald!

Een handige EHBO-set voor kinderen

Deze set is voorzien van alle hulpmiddelen die u maar nodig kunt hebben als u kinderen heeft, of op een plek werkt waar veel kinderen aanwezig zijn. Zo is de doos onder andere speciaal voorzien van 100 kinderpleisters, aangezien dit veruit het meest gebruikte product is bij kinderen.

EHBO-set voor kinderen

De handige EHBO-koffer voor kinderen bestellen

De EHBO-trommel voor kinderen is een ideaal product om uw kinderen veilig te houden en uzelf een prettig gevoel te geven. Als uw kind in de toekomst een ongelukje heeft weet u zeker dat u snel hulp kunt bieden. Onze kinderverbandset is compleet uitgerust, met onder andere de hiervoor genoemde pleisters, maar ook gaasjes, pincetten, verbanden, watten en een verbandschaar.

Indien u vragen heeft, kunt u contact opnemen via klantenservice@ehbo-koffer.nl of via de chat.

Gaat u binnenkort op vakantie met de auto? Bekijk ook onze EHBO-koffer auto. Of zijn u kinderen al wat ouder? Bekijk dan onze EHBO-koffer thuis.


✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

    Uw naam

    Uw e-mailadres

    Uw telefoonnummer

    Onderwerp

    Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.