EHBO-tas voor buitensporters

Bij het sporten in de open lucht is het verstandig om altijd een EHBO-tas voor buitensporters bij de hand te hebben. Bij sportieve activiteiten komen verwondingen sneller voor, denk bijvoorbeeld aan een verzwikte enkel of schaafwonden. Op deze pagina geven wij u advies over de meest geschikte EHBO-kit voor buitensporten.

Dit advies is geschikt voor o.a. de volgende situaties:

Buitensport individueel

 • Hardlopers
 • Hardlopen
 • Skeeleren
 • Skileraren

Buitensport in (grote) groepen 

 • Bootcamp
 • Buitensporters
 • Buitensport
 • Kitesurfen
 • Klimmen

Voor (grotere) groepen buitensporters adviseren wij de EHBO-tas Sport.  Als u alleen buiten gaat sporten (individueel of in een kleine groep) , dan is ons Wandel- en Fiets-setje geschikt.

  EHBO-tas Sport

  EHBO-tas Sport

  De EHBO-tas Sport is de ideale tas voor sporters die veel onderweg zijn. Het is de draagbare versie van onze EHBO-koffer Sport. Geschikt voor iedere sportclub of sportactiviteit. Kleur: blauw

   70,77
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

 

In de buitensport kunnen deze extra EHBO-artikelen ook goed van pas komen:

 

Let op: Wij geven u hier een advies, maar wellicht heeft u behoefte aan meer of juist artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er precies nodig kunnen zijn en zo een geschikte sport EHBO-set kiezen en eventueel extra EHBO-artikelen. Voorbeelden hiervan zijn blarenpleisters, blarenprikkers, extra pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.


Speciaal samengestelde EHBO-tas voor sport

Bij EHBO-koffer.nl verkopen we een speciale EHBO-tas voor sport die alles bevat die u bij de eerste hulp maar nodig kunt hebben. Deze tas is gemaakt op een handzaam formaat, waar alle elementen overzichtelijk in zijn opgeborgen en handig om mee te nemen.

EHBO-tas voor buitensporters

EHBO-set voor buitensport

Er zijn heel wat verschillende soorten buitensport te bedenken waarbij een EHBO-tas eigenlijk onmisbaar is. Neem bijvoorbeeld voetbal, hockey of wielrennen, maar ook een verbandtas voor tijdens buiten-gymnastiek zou eigenlijk standaard aanwezig moeten zijn.

Onze speciale verbanddoos voor (buiten)sport is voorzien van alles dat u in een noodgeval maar nodig kunt hebben. Deze handzame tas bevat onder andere coldpacks, snelverband en mitella’s, maar is ook voorzien van reddingsdeken goud zilver, pleisters, tekenpincent en zwachtels. Dan hebben we nog niet eens alle onderdelen genoemd!

De inhoud van de EHBO-set voor buitensport is hetzelfde als de EHBO-koffer voor Sport uit ons assortiment. De tas is iets handzamer en daarom makkelijker te gebruiken als er op locatie EHBO nodig is.

Een eerste hulp tas kopen bij EHBO-koffer.nl

Op onze website vindt u ook een groot scala aan EHBO-koffers die ingericht zijn voor andere situaties. We willen met onze koffers zorgen dat er in elke mogelijke situatie goede eerste hulp verricht kan worden.

EHBO-koffer voor op de werkplaats nodig? Of heeft u een Verbanddoos ijshockey nodig?