EHBO-tas voor de sportclub

Speciaal voor sportclubs en voor sporters hebben wij twee EHBO-uitrustingen (met dezelfde inhoud) samengesteld: een EHBO-koffer Sport die in de sportclub of sportzaal kan worden gehangen, en een EHBO-tas voor de Sportclub (voor wedstrijden/bij mobiel gebruik).

Het advies op deze pagina is geschikt bevonden voor o.a. de volgende situaties:

• Boksclub

• Volleybal
  • Wielrennersclub
  • Wielrenvereniging

Voor op de sportclub adviseren wij de EHBO-koffer Sport. Vaak onderweg? Dan raden wij de EHBO-tas Sport aan.

EHBO-koffer Sport

Deze EHBO-koffer Sport is speciaal samengesteld voor sporters op de sportclub. Bevat alle artikelen die in sportsituaties benodigd zijn. Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

De EHBO-tas Sport is de ideale tas voor sporters die veel onderweg zijn. Het is de draagbare versie van onze EHBO-koffer Sport. Geschikt voor iedere sportclub of sportactiviteit. Kleur: blauw

Onderstaande sportproducten kunnen ook van pas komen als aanvulling voor op de sportclub:

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

Elke sportclub is op te delen in ‘units’. Een unit is een aparte ruimte/afdeling en elke unit heeft een eigen EHBO-koffer nodig. Stel dat uw sportclub twee zalen en 1 keuken heeft, dan moet er op alle drie de plekken een EHBO-koffer aanwezig zijn.

• Bereikbaarheid – Koffers moeten binnen een unit binnen 30 seconden te bereiken zijn en op ooghoogte hangen.
  • Controle – Controleer de koffer elk half jaar. Na gebruik moet deze zo snel mogelijk weer aangevuld worden.

• Sportclubs kunnen altijd achteraf betalen per factuur

Komt u er niet uit of wilt u wat extra advies? Neem dan contact op met onze klantenservice. Ook voor offertes.

EHBO-tas voor de sportclub?

De aanwezigheid van een goede EHBO-koffer/tas op de sportclub vraagt om een kleine investering en het levert veel op. Voorkom dat u hier pas aan denkt als het te laat is. Wees goed voorbereid. De EHBO-koffer sport bevat alle vereiste producten, denk hierbij aan aan wondverzorging, rekverbanden, coldpacks, verbandtape en een schaar.

EHBO-tas voor sportclub

Zoekt u een EHBO-koffer voor op School of een Bedrijfsverbanddoos? Wij hebben hier een geschikte koffer voor. Ook voor stichtingen: EHBO-koffer voor stichting.