Huisverbandtrommels

Speciaal voor huishoudens hebben we huisverbandtrommels samengesteld. Anders dan bedrijven, kantoren en bepaalde openbare ruimtes is het als particulier niet verplicht om een EHBO-koffer in huis te hebben. Toch zullen de meeste mensen de meeste tijd door brengen in huis en is de kans dat er eens een ongelukje ontstaat zeer groot. Het is om die reden verstandig om enige EHBO basisspullen in huis te hebben om kleine wonden te kunnen verzorgen.

Voor huishoudens adviseren wij de Verbanddoos voor thuis.

  Aanbieding!
  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos Thuis, geschikt voor ongelukken in- en om het huis. De inhoud van deze verbanddoos voor thuis is gemiddeld 4 jaar houdbaar. Afmetingen: 17 x 12 x 5,5 cm

   11,06
   13,56
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

In en rondom het huis kunnen deze EHBO-producten ook goed van pas komen:

Wat zit er in de huisverbandtrommels?

De EHBO-koffer voor thuis hoeft niet groot en uitgebreid te zijn. Een simpele verbanddoos met de belangrijkste basisspullen is voldoende om de meeste kleine ongelukjes te verhelpen. Hierdoor heeft de huisverbandtrommel een prijs die erg aantrekkelijk is. Er zit onder andere pleisters, een rol hechtpleisters, een verbandschaar, gaasje en universeel verband in.

Waar kan ik het beste de EHBO-koffer bewaren?

We adviseren om de verbanddoos op een plaats te leggen waar iedereen gemakkelijk bij kunt. Vaak zien we dat een verbandtrommel in de keuken of in de badkamer geplaatst wordt. De keuken lijkt een meer voor de hand liggende plek, omdat daar de kans op ongelukjes groter is en men in de meeste gevallen niet eerst naar boven hoeft te lopen voor de verbandtrommel.

Zorg ervoor dat iedereen in het huishouden weet waar de EHBO-doos is opgeborgen. Leg de doos niet in een volle kast achter allerlei spullen, zo kan men er niet snel bij in een noodsituatie. Huisverbandtrommels

Regelmatig controleren

Het is belangrijk om de EHBO-doos met enige regelmatig te controleren. Bepaalde producten hebben een houdbaarheid en moeten dan vervangen worden. Gebruik producten uit de verbanddoos niet meerdere malen (op de verbandschaar na), maar vervang ze na gebruik. U kunt de EHBO-doos ook aanvullen met extra producten, zoals pleisters of drukverband pols.

Koop nu een huisverbandtrommel

Bij ons zijn de huisverbandtrommels altijd laag geprijsd. Bestellen gaat zeer gemakkelijk en wanneer u voor 15.00 besteld, heeft u het al de volgende werkdag in huis! Neem geen risico’s, maar zorg dat u voorbereid bent op kleine ongemakken in huis.

Bent u op zoek naar een Verbanddoos voor particulieren? Of heeft u een gezin? Bekijk dan eens onze Verbanddoos voor gezin.