Inhoud verbandtrommel

Het belangrijkste aan een verbanddoos is dat de inhoud afgestemd is op de groep mensen voor wie deze hulp moet bieden. In veel, voornamelijk wat kleinere bedrijven, is dit niet het geval. Daarmee lopen zij ongewild een groter risico op escalatie, van wat normaliter een klein ongelukje kan zijn. Men moet dan alsnog naar een dokter, of de Eerste Hulp in het ziekenhuis, terwijl dit ook op de werkplek opgelost had kunnen worden. Laat dit u niet overkomen en controleer de inhoud verbandtrommel minimaal 1 x per half jaar met onze checklist!

inhoud verbandtrommel

De inhoud verbandtrommel is voornamelijk divers

Elke verbandtrommel bevat pleisters, verband, steriele gaasjes, tape, jodium en nog tal van andere verbandmiddelen bij kleine ongelukjes. Voor een verbandtrommel thuis is deze inhoud prima. Voor zakelijk gebruik gelden er echter nog wat aanvullende richtlijnen voor een EHBO-koffer. Deze richtlijnen zijn opgesteld door het Oranje Kruis op basis van jarenlange ervaring. Een verbanddoos voor zakelijk gebruik bevat onder meer als extra items een mitella, steriele handschoenen, een safe kiss beademingsdoekje en een splinterpincet. Stuk voor stuk items die niet mogen ontbreken in een verbandtrommel.

De juiste behandeling voor elke verwonding

Bij de meeste bedrijven komt de EHBO-koffer niet vaak uit de kast. Als het dan wel een keer nodig is dan is vaak de stress al iets hoger. De behandelaar moet namelijk in korte tijd de juiste behandeling kiezen voor het slachtoffer. Om er zeker van te zijn dat de juiste behandelwijze wordt gekozen, bevatten veel van onze verbandtrommels een gepatenteerde kleurenwijzer, waarmee gemakkelijk de beste behandelwijze voor elke verwonding kan worden afgelezen. Een klein ongelukje wordt dan niet groter dan noodzakelijk is, en uw medewerker zal weer snel aan het werk zijn.

Schaf de inhoud verbandtrommel voor uw bedrijf aan

Wij hebben voor elk bedrijf een verbandtrommel die aansluit bij de behoefte. Ook voor uw bedrijf. Voor de wat kleinere ondernemingen (minder dan 25 personen) hebben wij EHBO-koffer B, en voor de grotere ondernemingen en verenigingen hebben wij EHBO-koffer A (25 personen of meer). De inhoud verbandtrommel van beide koffers is exact afgestemd op de behoefte van de onderneming. Selecteer op EHBO-koffer de verbandtrommel die bij uw situatie past. U bestelt de EHBO doos binnen 2 minuten en wij bezorgen deze de volgende werkdag (indien besteld voor 15:00 uur).