Retourneren

LET OP: u kunt uw bestelling niet terugsturen naar ons kantoor op de Weteringschans 165 te Amsterdam. Ons logistiek centrum zit in Brabant. Indien u wilt retourneren, stuur ons dan een e-mail en dan krijgt u de retourcode en het retouradres. 

Terugsturen

U heeft het recht uw bestelling tot 15 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na melding van annulering nogmaals 15 dagen om uw product retour te sturen. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via klantenservice@ehbo-koffer.nl. Wij zullen vervolgens instructies omtrent het retourneren toezenden.

Creditering en verzendkosten 

U krijgt het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.Het verschuldigde orderbedrag wordt binnen 15 dagen na aanmelding van uw retour teruggestort mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour van u naar de ons logistiek centrum zijn voor eigen rekening, tenzij EHBO-koffer.nl een fout heeft gemaakt. In het laatste geval zullen wij de verzendkosten vergoeden. 

Wat klanten over EHBO-koffer.nl zeggen:

Claudia De Koning

Eenvoudige maar heel duidelijke webshop. Snelle levering! EHBO koffer ziet er top uit! De andere producten waren netjes verpakt. EHBO-koffer.nl is zeker aan te raden!

Remy Paulus

Een goed product en zeer correcte service en een super snelle levering. Wat wil je nog meer? Wij zijn enthousiast over dit bedrijf.