Verbanddoos atelier

Ook voor ateliers is een verbanddoos atelier onmisbaar. Zo bent u altijd voorbereid op eventuele ongelukken en kunt u snel handelen. Op deze pagina vindt u advies over welke EHBO-koffer geschikt is voor uw atelier. Heeft u vragen? Mail dan naar klantenservice@ehbo-koffer.nl.

Voor uw atelier adviseren wij de EHBO-koffer voor de bouw.

Deze EHBO-spullen kunnen ook van pas komen in ateliers:

Een EHBO-koffer voor in een atelier

Een verbanddoos voor atelier en andere locaties, die alle nodige onderdelen bevat voor als er onverhoopt toch iets gebeurt, vindt u bij EHBO-koffer.nl. Wij hebben een groot aantal verschillende EHBO-koffers klaarstaan die helemaal afgestemd zijn op specifieke plekken en situaties. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste onderdelen in huis heeft.

Wat heeft u nodig in uw atelier?

Bij EHBO-koffer.nl verkopen we een speciale EHBO-koffer voor in de bouw, die alle elementen heeft die ook in een atelier van pas kan komen. Zo bevat deze koffer bijvoorbeeld oogspoeling, voor het geval dat er tijdens uw werkzaamheden iets in uw oog terecht is gekomen. Maar ook vele andere hulpmiddelen zijn aanwezig.

Denk daarbij bijvoorbeeld aan verbanden, wondpleister, mitella, gaasjes, zwachtels en watten. Completer kan het eigenlijk niet, bij ons hoeft u zich geen zorgen te maken of de juiste eerste hulp wel voorradig is!

Een verbanddoos voor in uw atelier

Met een verbanddoos een atelier nog veiliger maken

Bij EHBO-koffer.nl doen we er alles aan om ervoor te zorgen dat onze EHBO-koffers helemaal compleet en gebruiksvriendelijk zijn. Elke koffer is dan ook voorzien van onze handige kleurenwijzer. Deze helpt u om in elke situatie gelijk te zien welk hulpmiddel er nodig is. Dit is niet alleen handig voor onervaren gebruikers van de koffer, ook ervaren EHBO-ers kunnen hier profijt uit halen.

EHBO-koffer bestellen

Bestellen is gemakkelijk en overzichtelijk. Voor de speciale EHBO-koffer in de bouw worden geen verzendkosten in rekening gebracht en kunt u per factuur betalen. Zorg dat u altijd voldoende EHBO materiaal in uw atelier heeft.

Bevindt u zich veel op het dak? Kijk eens naar EHBO-koffer voor dakwerkers. Of bent u op zoek naar een EHBO-koffer voor op werf?