Verbanddoos ijshockey

Op iedere ijshockeyclub hoort een verbanddoos ijshockey aanwezig te zijn. Omdat ijshockey een sport is waar regelmatig contact is tussen de spelers, raden wij u aan om een EHBO-koffer voor ijshockeyers te overwegen als u op zoek bent naar een goede EHBO-koffer.

Voor ijshockeyers adviseren wij de EHBO-tas Sport.

  EHBO-tas Sport

  EHBO-tas Sport

  De EHBO-tas Sport is de ideale tas voor sporters die veel onderweg zijn. Het is de draagbare versie van onze EHBO-koffer Sport. Geschikt voor iedere sportclub of sportactiviteit. Kleur: blauw

   58,65
  incl. % btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze EHBO-producten kunnen op de ijshockeyclub ook van pas komen:

Een verbanddoos voor ijshockey clubs

Als u wilt dat uw sporters altijd kunnen rekenen op goede eerste hulp als er bij een wedstrijd of training iets misgaat, dan raden we u onze EHBO-tas sport aan. In deze EHBO-tas vindt u onder andere meerdere instant coldpacks, die direct verkoeling leveren op lichaamsdelen die na een ongeluk gekoeld moeten worden. Daarnaast vindt u in deze koffer nog een breed scala aan andere producten, zoals mitella’s, verbanden, zwachtels, gaasjes, reddingsdekens, desinfectant en watten.

Met onze verbanddoos voor ijshockey clubs weet u zeker dat uw sporters goed verzorgd kunnen worden als er een keer iets misgaat.

EHBO-koffer ijshockey

Complete en gebruiksvriendelijke EHBO-koffers

Elke EHBO-koffer die wij verkopen is voorzien van een speciale kleurenwijzer. Hiermee kunt u razendsnel zien welk onderdeel van onze EHBO-tas er nodig is in welke situatie. Dit werkt zo makkelijk dat zelfs iemand zonder EHBO-diploma met onze EHBO-tas eerste hulp kan verlenen.

Ijshockey verbanddoos kopen

Op onze website vindt u deze koffer naast een groot aantal andere EHBO-koffers voor verschillende gelegenheden of artikelen zoals een snelverband kopen. EHBO-koffer.nl is de website voor mensen die op zoek zijn naar een verbanddoos die aan alle eisen voldoet. Voor meer vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Op zoek naar een EHBO-tas voor buitensporters? Of heeft u een EHBO-koffer voor duikers nodig?


Situatie in Oekraïne

Vanwege de situatie van Oekraïne komen er veel vragen op ons af.

Hierdoor zijn de klantenservice en ons magazijn erg druk. Leveringen

kunnen dus iets langer duren dan u normaal van ons gewend bent.