Verbanddoos ijshockey

Op iedere ijshockeyclub hoort een verbanddoos ijshockey aanwezig te zijn. Omdat ijshockey een sport is waar regelmatig contact is tussen de spelers, raden wij u aan om een EHBO-koffer voor ijshockeyers te overwegen als u op zoek bent naar een goede EHBO-koffer.

Voor ijshockeyers adviseren wij de EHBO-tas Sport.

De EHBO-tas Sport is de ideale tas voor sporters die veel onderweg zijn. Het is de draagbare versie van onze EHBO-koffer Sport. Geschikt voor iedere sportclub of sportactiviteit. Kleur: blauw

Deze EHBO-producten kunnen op de ijshockeyclub ook van pas komen:

Een verbanddoos voor ijshockey clubs

Als u wilt dat uw sporters altijd kunnen rekenen op goede eerste hulp als er bij een wedstrijd of training iets misgaat, dan raden we u onze EHBO-tas sport aan. In deze EHBO-tas vindt u onder andere meerdere instant coldpacks, die direct verkoeling leveren op lichaamsdelen die na een ongeluk gekoeld moeten worden. Daarnaast vindt u in deze koffer nog een breed scala aan andere producten, zoals mitella’s, verbanden, zwachtels, gaasjes, reddingsdekens, desinfectant en watten.

Met onze verbanddoos voor ijshockey clubs weet u zeker dat uw sporters goed verzorgd kunnen worden als er een keer iets misgaat.

EHBO-koffer ijshockey

Complete en gebruiksvriendelijke EHBO-koffers

Elke EHBO-koffer die wij verkopen is voorzien van een speciale kleurenwijzer. Hiermee kunt u razendsnel zien welk onderdeel van onze EHBO-tas er nodig is in welke situatie. Dit werkt zo makkelijk dat zelfs iemand zonder EHBO-diploma met onze EHBO-tas eerste hulp kan verlenen.

Ijshockey verbanddoos kopen

Op onze website vindt u deze koffer naast een groot aantal andere EHBO-koffers voor verschillende gelegenheden of artikelen zoals een snelverband kopen. EHBO-koffer.nl is de website voor mensen die op zoek zijn naar een verbanddoos die aan alle eisen voldoet. Voor meer vragen kunt u natuurlijk altijd contact met ons opnemen.

Op zoek naar een EHBO-tas voor buitensporters? Of heeft u een EHBO-koffer voor duikers nodig?