Verbanddoos motorfiets

Een verbanddoos motorfiets is voor iedere motorrijder onmisbaar. Motorrijders weten het als geen ander dat ze op de motor in het verkeer (en zeker op de snelweg) extra kwetsbaar zijn. Daarom is het fijn om met een veilig gevoel op weg te gaan met deze compacte verbanddoos.

Voor motorrijders adviseren wij de Verbanddoos auto.

  Aanbieding!
  verbanddoos auto

  Verbanddoos Auto

  Onze Verbanddoos Auto is speciaal voor onderweg, heeft een compact formaat en is conform aan de Europese richtlijn (DIN13164). Afmetingen: 26 x 17 x 8 cm

   14,99
   16,84
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze EHBO-producten kunnen ook van pas komen wanneer u gaat rijden met de motor:

 

Wij geven u hier een advies, maar wellicht is er behoefte aan meer artikelen. U dient zelf in te schatten welke artikelen er in uw situatie nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn oogspoeling, brandwonden kompressen, extra pleisters of bijvoorbeeld coldpacks.

Inhoud Verbanddoos voor Motorfiets

Afmetingen: 26 x 17 x 6 cm

Onze Verbanddoos Auto is ook geschikt voor de Motorfiets bevat alle EHBO-materialen die verplicht zijn en voldoet aan de Europese richtlijnen (veiligheidsnorm DIN 13164). Hij is ondanks zijn formaat zeer compleet en bevat de volgende verbandmiddelen:

Algemene EHBO-artikelen

1 x Allesknipper 18 cm
2 x Driekante doek (mitella)
2 x Gepoederde vinyl handschoenen (per paar)
1 x Pleisterstrip 6 cm x 10 cm (8 stuks)
2 x Pleisterstrip 1,9 cm x 7,2 cm
4 x Pleisterstrip 2,5 cm x 7,2 cm
1 x Reddingsdeken goud/zilver
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m
2 x Vingertoppleister
2 x Vingerpleister 2 cm x 12 cm
2 x Vochtige doekjes

Algemene verbandsartikelen

1 x Snelverband 6 cm x 8 cm gerold (nr. 1)
2 x Snelverband 8 cm x 10 cm gerold (nr. 2)
1 x Snelverband 10 cm x 12 cm gerold (nr. 3)
2 x Elastisch hydrofiele zwachtel 6 cm x 4 m
3 x Elastisch hydrofiele zwachtel 8 cm x 4 m
6 x Niet verklevend wondkompres 10 cm x 10 cm
1 x Verbanddoek 60 cm x 80 cm
1 x Verbanddoek 40 cm x 60 cm


Een goede verbanddoos op de motorfiets biedt veiligheid

In veel Europese landen is het verplicht om een EHBO-koffer bij u te dragen op de snelweg. Met onze compact vormgegeven EHBO-kit die aan de wettelijke Europese bepalingen voldoet kunt u altijd goed voorbereid op weg.

In Nederland is het niet verplicht om een verbanddoos aanwezig te hebben op de snelweg, echter wordt het hebben van een verbanddoos wel heel sterk aangeraden.

In de volgende landen is het bezitten van een verbanddoos op de weg echter wel verplicht:  België, Bulgarije, Duitsland, Estland, Griekenland, Hongarije, Kroatië, Letland, Litouwen, Turkije, Oekraïne, Oostenrijk, Roemenië, Rusland, Servië en Montenegro, Slovenië, Slowakije, Tsjechië, Macedonië, Wit-Rusland.

Naast het feit dat u met een goede verbanddoos voorbereid bent op een noodgeval en zorg kunt ontvangen van omstanders, is een complete verbanddoos tevens handig bij aankomst op uw bestemming.

Verbanddoos motorfiets

Inhoud verbanddoos motorfiets

Gaat u kamperen of logeren met de motor? Dan kunt u met de verbanddoos voor de motorfiets zowel kleine verwondingen verbinden, maar bijvoorbeeld ook gebruik maken van een mitella. Tevens bevat de doos pleisters, kompressen, handschoenen en gaasverband.

Wellicht is de reddingsdeken in de doos wel een van de meest belangrijke onderdelen. Met een dergelijke deken kunt u zichzelf (of een andere weggebruiker) warm houden en beschermen tegen weersinvloeden. Deze deken helpt bij de symptomen van shock en beschermt u tot er professionele hulp verschijnt. De isolatiedeken is ook los verkrijgbaar.

Voordelig een EHBO-kist aanschaffen voor op de motor

Op de motor is uw bagageruimte beperkt. Dat is dan ook de reden waarom wij dit gecertificeerde en complete, maar toch zeer compacte EHBO-koffertje aanbieden. Draag hem altijd bij u op de motor en ga veilig op weg. Onze eerste-hulp koffers zijn voordelig en kunnen tevens op rekening worden besteld, indien u dat wenst.

Heeft u artikelen uit de EHBO-koffer gebruikt? Vul ze dan snel aan met de artikelen die wij bieden in ons assortiment. Bijvoorbeeld een drukverband voor de enkel.

Heeft u al een Autoverbandtrommel voor onderweg? Of gaat u binnenkort varen? Zorg dat u een EHBO-koffer scheepvaart heeft.