Verbanddoos voor caravan

Het is heel erg verstandig om een EHBO-koffer caravan te hebben. Een zeer geschikte EHBO-koffer voor in de caravan is onze Verbanddoos auto. Deze bevat ruim twintig verbandmiddelen, zoals steriele gaasjes, een verbandschaar, verband, hechtpleister, wondsnelverband en een zakje met 30 pleisters. Door de zeer compacte afmetingen (17cm x 11cm x 5,5cm) is er altijd wel plaats voor deze verbandtrommel in de caravan.

Voor in de caravan adviseren wij onze compacte en complete Verbanddoos Auto. Deze is goedgekeurd volgens de Europese veiligheidsnorm welke vereist dat in sommige landen een verbanddoos verplicht is onderweg.

  Aanbieding!
  verbanddoos auto

  Verbanddoos Auto

  Onze Verbanddoos Auto is speciaal voor onderweg, heeft een compact formaat en is conform aan de Europese richtlijn (DIN13164). Afmetingen: 26 x 17 x 8 cm

   14,77
   16,84
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Deze producten kunnen ook van pas komen in een caravan:

Geschikte EHBO dozen voor in de caravan

Dit type verbanddoos voor in de caravan is zeer compleet en bevat alle materialen die verplicht zijn volgens Europese richtlijnen. In een aantal Europese landen, zoals België, Duitsland en Oostenrijk is het zelfs verplicht om zo’n verbanddoos bij u te hebben. Dus wanneer u naar een van deze landen vertrekt mag deze doos zeker niet ontbreken in uw caravan of camper.

EHBO-koffer caravan

Aanvulling voor EHBO doos in caravan

Een geschikte aanvulling voor uw vakantie verbandtrommel zijn instant coldpacks. Deze hoeven niet in de koelkast te liggen. U knijpt het compartiment stuk en u heeft direct een ijskoud coldpack om met een doek op de pijnlijke plek te leggen. En kijk ook eens naar andere handige producten zoals de pleisterspray en de blarenprikkers.

Ook hebben wij advies voor de EHBO-koffer uitje. Wilt u naast de caravan ook een EHBO-koffer voor in de auto? Bekijk EHBO-koffer auto.