Verbanddoos voor gezin

Heeft u al een verbanddoos voor uw gezin? Ze zeggen wel eens dat een ongelukje in een klein hoekje zit. Als u een gezin heeft, dan weet u dat dit cliché meer dan waar is. Het is nu eenmaal zo dat kinderen wel eens wild doen en dan een snee of schram oplopen, waarbij de ouders natuurlijk ook niet altijd buiten schot blijven.

Het advies op deze pagina geldt ook voor:

 • Familie
 • Gastouder
 • Gastouderopvang
 • Onthaalouder

Voor het gezin adviseren wij de Verbanddoos Family (kleine vulling) of de Verbanddoos Family XL (meer inhoud):

Als aanvulling op de verbanddoos voor gezin zijn deze EHBO-artikelen geschikt:

 

Wij geven op deze pagina een advies en U dient hiermee zelf in te schatten welke andere artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn extra pleisters, zwachtels & windselsBHV-materialen of bijvoorbeeld coldpacks

Inhoud Verbanddoos Family

Als u een EHBO-doos voor een gezin bij ons koopt, dan zult u zien dat deze helemaal compleet wordt geleverd. Tot de inhoud behoren onder andere een verbandschaar, 1 rol hechtpleisters, 1 zak met daarin 30 gewone pleisters, gaasjes, zwachtels, witte synthetische watten en verschillende soorten verband. Alle huis, tuin en keukenongelukjes die in elk huis wel eens voorkomen kunnen met deze verbandtrommels worden behandeld.

Afmetingen: 26 cm x 17 cm x 6 cm

Voor het overzicht hebben we de koffer ingedeeld in EHBO-artikelen en Verbandartikelen:

Algemene EHBO-artikelen

6 x Alcoholdoekjes
2 x Hechtstrips (zwaluwstaartjes) 3 mm x 75 mm (5 stuks)
1 x Plastic tekenpincet
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m
1 x Splinterpincet 8 cm RVS
2 x Veiligheidsspelden (3 stuks)
1 x Verbandschaar
1 x Vinyl handschoenen (per paar)
1 x Wondpleister assortiment (30 stuks)

Algemene verbandartikelen

5 x Gaaskompres steriel 5 cm x 5 cm
1 x Elastisch hydrofiele zwachtel 6 cm x 4 m
2 x Niet verklevend kompres 10 cm x 10 cm
1 x Snelverband 10 cm x 12 cm gerold (nr. 3)


Een verbanddoos voor een gezin

Vindt u het een veilig idee om een goede EHBO-koffer in huis te hebben? Bij EHBO-koffer.nl bestelt u eenvoudig een EHBO-doos voor een gezin, die geheel is voorzien van alle onderdelen die een verbandtrommel moet hebben. 

We verkopen echter ook meerdere trommels, waaronder een kinderverbanddoos en onze speciale Verbanddoos Family XL. Deze bevat veel producten die u thuis nodig kunt hebben.

Compacte verbanddoos voor gezin

Dankzij het handzame formaat van de doos kunt u hier altijd wel een geschikte plek voor vinden, waarbij het ook eenvoudig is om de doos bijvoorbeeld mee te nemen op vakantie. De dozen zijn logisch ingedeeld zodat u in een noodgeval direct kunt vinden wat u nodig heeft. Weet u even niet wat u moet doen? Gebruik dan onze handige kleurenwijzer waarmee u in een oogopslag ziet welke handeling er nodig is in welke situatie.

Verbanddoos voor gezin

 

Verbanddoos gezin bestellen?

Bestel voor 15:00 uur en u heeft de volgende werkdag een verbanddoos in huis. Betaling is online mogelijk of per factuur. Meer weten over onze handige, complete verbandtrommels voor thuis, of een van onze andere EHBO tassen? Neem vrijblijvend contact met ons op via de chat of email.

Zorg dat u Huisverbandtrommels in huis heeft. Of  een Verbanddoos voor particulieren.


✅ Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan alleen voor EHBO-koffers. Vul hiervoor het formulier hieronder in en geef zo goed mogelijk aan wat u in de offerte wilt zien. Voor lagere aantallen koffers (< 5) geldt echter over het algemeen geen aangepaste prijs.

  Uw naam

  Uw e-mailadres

  Uw telefoonnummer

  Onderwerp

  Geef hieronder aan waar u een offerte voor wilt. Indien u advies wilt, geef dan ook het aantal medewerkers en de bedrijfsactiviteiten op.