Verbanddoos voor particulieren

Een verbanddoos voor particulieren is onmisbaar in veel situaties. In de praktijk blijkt dat de meeste ongelukken en verwondingen thuis door particulieren worden opgelopen. Met name tijdens het klussen en bij het uitvoeren van huishoudelijke werkzaamheden gebeuren er ongelukken. Op deze pagina geven wij u advies over wat u in deze situatie in huis dient te hebben.

Voor particulieren adviseren wij de Verbanddoos voor Thuis.

  Aanbieding!
  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos voor Thuis

  Verbanddoos Thuis, geschikt voor ongelukken in- en om het huis. De inhoud van deze verbanddoos voor thuis is gemiddeld 4 jaar houdbaar. Afmetingen: 17 x 12 x 5,5 cm

   11,06
   13,56
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Als aanvulling op de verbanddoos voor particulieren raden wij de volgende EHBO-artikelen aan:

 

Wij geven op deze pagina een advies en U dient hiermee zelf in te schatten welke andere artikelen er precies nodig kunnen zijn. Voorbeelden hiervan zijn extra pleisters, zwachtels & windselsBHV-materialen of bijvoorbeeld coldpacks

Inhoud Verbanddoos voor Thuis

Afmetingen: 17 cm x 11 cm x 5,5 cm

Algemene EHBO-artikelen

1 x Reddingsdeken
1 x Paar vinyl handschoenen
1 x Verbandschaar
1 x Pincet
4 x Alcoholdoekjes
1 x EHBO-handleiding en ministeriële nota

Algemene verbandsartikelen

1 x Elastisch windsel 8 cm x 4 m
1 x Mitella
1 x Ideaal windsel 6cm x 5 m
4 x Kinderpleisterstrip 1,9 cm x 6,3 cm
6 x Pleisterstrip 1,9 cm x 7,2 cm
2 x Vingerpleister 12 cm x 2 cm
2 x Wondpleister 10 cm x 6 cm
4 x Gaaskompres 5 cm x 7,5 cm (1/16) steriel
1 x Rol hechtpleister 2,5 cm x 5 m


Verbanddoos voor particulieren

Een goede verbanddoos voor particulieren is niet alleen zeer compleet, maar ook compact. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat u een enorme koffer moet doorzoeken voor bijvoorbeeld drukverband. Bekijk ons aanbod voordelige eerste hulp sets voor particulieren en kies de set die het beste past bij uw gezinssamenstelling.

De meest voordelige verbandsets voor particulieren

In de set vindt u een goede basis-uitrusting. Hiertoe behoren bijvoorbeeld kwalitatief goede pleisters, verbanden, een mitella, witte watten en steriele gaasjes. Heeft u enkele items uit uw verbandset gebruikt? Dan kunt u uiteraard bij ons terecht om de juiste (gecertificeerde) hulpmiddelen te kopen en aan te vullen.

Verbanddoos voor particulieren

EHBO-sets voor particulieren

Met een verbandset voor particulieren op een goede plek in huis, kunt u veel ergernis voorkomen. Zorg dat er een verbanddoos voor particulieren in de keuken of badkamer te vinden is, op een goed zichtbare plek. Wij leveren EHBO sets voor de particulier met een handige ophangbeugel, waarmee u de set bijvoorbeeld op ooghoogte kunt bevestigen.

 

Heeft u al onze Huisverbandtrommels gezien? Of de Verbanddoos voor gezin?