Verbandkoffer

Heeft u een goede verbandkoffer nodig voor uw bedrijf of organisatie? EHBO-koffer.nl levert aan veel bedrijven, scholen en verenigingen. Kijk in het menu voor ons assortiment verbandkoffers. Voor elk type bedrijf hebben wij een passen koffer. Bijvoorbeeld de EHBO-koffer Sport of EHBO-koffer HACCP.

Onze EHBO-koffer A is onze meest verkochte verbandkoffer:

  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste verenigingen, bedrijven of organisaties.
  Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,67
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Offerte nodig voor 5 of meer koffers? Neem contact op via onze contactpagina.

Kies voor een uitgebreide verbandkoffer

Ben u op zoek naar een passende verbandkoffer die voor vrijwel elk bedrijf voldoet? Dan raden wij de EHBO-koffer A aan. Dit is een zeer degelijke, complete en bovendien betaalbare verbandkoffer. Het is meteen ook het meest verkochte koffer-type in Nederland en België en ons best verkopende product.

De A-verbandkoffer is dan ook geschikt voor elke gebruiker. Hij kan dienst doen op de werkvloer, in de huiskeuken, in een winkel of bij verenigingen. Deze EHBO-kit biedt eerste hulp bij alle vaak voorkomende ongelukken. Tevens hebben wij ook speciale koffers zoals bijvoorbeeld de verbandkoffer Sport, Horeca, Industrie, Bouw en Kinderdagverblijf.

Uw eigen verbanddoos kopen?

Hoewel sommige aanbieders deze verbandkoffer een andere naam meegeven, is de verbandkoffer A toch wel een begrip te noemen in de wereld van de hulpverleners. De voornaamste reden hiervoor is dat de A-koffer completer is dan de B-koffer of andere kits, zoals de BHV-koffer.

Vergelijking verbandkoffer A en verbandkoffer B

Meer specifiek biedt koffer A de volgende items extra in vergelijking met koffer B: extra steunwindsels, mitella’s, desinfectans, metalline kompressen, gaasjes en snelverbanden. De verbanddoos A is ook iets groter dan kit B. Hierdoor kan hij nog met persoonlijke items worden aangevuld. Daarnaast worden er hier nog eens extra steriele handschoenen meegeleverd en een beademingsdoekje.

Verbandkoffer

Verdere kenmerken van de verbandkoffer A

De verbandkoffer A is voorzien van doorzichtige platen. Zo houdt u steevast een overzicht over uw instrumenten, zonder risico op verlies (bijvoorbeeld bij opening). De overzichtelijke inrichting voorziet verschillende vakjes. Zoals gezegd wordt ook de gepatenteerde kleurenwijzer voor verwondingen meegeleverd.

Verder is het nog handig meegenomen dat deze koffer kan worden opgehangen. Hiervoor wordt een passende ophangbeugel en schroeven meegeleverd. De houdbaarheid van de aanwezige EHBO-artikelen is gemiddeld 4 jaar.

De goedkoopste verbandkoffer

Naast compleetheid is betaalbaarheid de troef van deze kit. Wij laten immers een uitgebreide prijsvergelijking aan de prijszetting voorafgaan. Zo is de verbandkoffer A steevast het goedkoopst bij deze EHBO-koffer.nl. Extra meegenomen: de verzendkosten van deze koffer zijn gratis.