Verbandmiddelen

Indien u op zoek bent naar de verbandmiddelen die in onze koffers zitten, kijk dan bij Inhoud EHBO-koffers.

Een ongeluk zit vaak in een kleine hoek, aldus het spreekwoord. Staat u daar wel eens bij stil? Wat als er echt een ongeluk gebeurt. Niets groots, gewoon iets alledaags. Heeft u dan direct een EHBO-kist met verbandmiddelen, een schaar en bloedstelpende watten voorhanden? Of moet er eerst naar gezocht worden?

Veiligheid d.m.v. de juiste Verbandmiddelen

Veiligheid staat voorop, is net zo’n bekend gezegde. Dat geldt uiteraard ook voor uw bedrijf. U heeft een goed geoutilleerde EHBO-Koffer of EHBO-Tas, die direct toegankelijk is? En is er een bedrijfs bhv-er die regelmatig traint? Alles is in goede staat, wordt bij gebruik direct weer aangevuld en is goed en effectief bereikbaar?

  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste verenigingen, bedrijven of organisaties.
  Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,67
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Controle van Inhoud EHBO koffer

Controleert u of iemand anders regelmatig de inhoud verbandtrommel. Of er nog voldoende wondgaas, verbandmiddelen, bloedstelpende watten, scharen of andere hulpmiddelen in zitten. Want het is best mogelijk dat iemand gebruik heeft gemaakt van de EHBO-kist en van de verbandmiddelen, maar er niet aan gedacht heeft dat te melden bij de bhv-er.

Verplicht bij bedrijven en instellingen

Wat veel mensen niet weten is dat een goed uitgeruste verbanddoos, die direct toegankelijk is en waar voldoende verbandmiddelen in te vinden zijn, verplicht is. Net als een brandblusser of een bhv-er. Vaak wordt daar niet bij stilgestaan. Niet bewust, want zolang er niets gebeurt, heeft het ook geen echte prioriteit. Verbandmiddelen

Wat als…

De altijd zo moeilijke ‘wat als’ vraag ligt toch voor de hand. Want wat als er nu echt iemand een nare snee in zijn hand krijgt of wat als iemand nu echt van een trapje valt of…? Er zijn nogal wat scenario’s te bedenken. Als er sprake is van een ongeval, dan is het te laat om naar een EHBO doos te zoeken. Dan is een aan de muur hangende, direct beschikbare EHBO doos een ware uitkomst. Zeker als deze altijd, na gebruik, weer wordt bijgevuld. Dat komt de veiligheid op de werkvloer ten goede. Dat komt, waar dat noodzakelijk is, uw klanten ten goede. Want snel en effectief handelen, ondersteund door goed wondgaas, verband, jodium, helpt niet alleen de gewonde, maar ook u. Dus naast het kunnen bieden van goede en snelle hulp levert een EHBO kist in sommige gevallen veel toegevoegde waarde.