Verbandtrommel

Speciaal voor op het werk, op school, bij de sportvereniging en thuis: een goed gevulde verbandtrommel. Op de werkvloer is de aanwezigheid van eerste hulp zelfs verplicht. Kleinere ongelukjes kunnen zo in een handomdraai worden behandeld. En is er medische hulp nodig, dan kan de de aanwezigheid van een verbandtrommel + inhoud een groot verschil maken voor de verdere behandeling.

Onze EHBO-koffer A is onze meest verkochte Verbandtrommel:

  EHBO-koffer A

  EHBO-koffer A

  Deze EHBO-koffer A is de meest verkochte EHBO-koffer.
  Hij is geschikt voor de meeste verenigingen, bedrijven of organisaties.
  Afmetingen: 44,5 x 32 x 15 cm

   63,67
  incl. 9% btw
  Bekijk product
  In winkelwagen

Verbandtrommel op maat

Een goede EHBO-voorziening moet passen bij zijn omgeving. In de keuken van een restaurant, dan zal de eerste hulp meer afgestemd zijn op brand- en snijwonden, dan in de kantine van een voetbalvereniging. Onze basis verbandtrommel, die is samengesteld voor 25 personen, bevat onder meer pleisters, steriele gaasjes, een wondsnelverband en steunwindsels, maar ook een verbandschaar, een ontsmettingsmiddel en een splinterpincet.

In onze EHBO-koffers treft u bovendien onze gepatenteerde Quick Kleurenwijzer aan. Daarmee ziet u in een oogopslag hoe u het beste te werk kunt gaan en wat u daarvoor nodig hebt. Ook als u geen EHBO-cursus heeft gevolgd, kunt u zo hulp bieden. Geeft u er de voorkeur aan zelf een verbandtrommel te vullen, dan kunt u een lege verbandtrommel kopen.

Verband trommel

Kiezen voor zekerheid

Hebt u een EHBO-koffer nodig die is afgestemd op meer dan 25 personen, dan hebt u de keus uit een zeer uitgebreide EHBO-koffer A en een BHV-koffer, samengesteld volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. En ook thuis zult u willen kiezen voor zekerheid met een verbandtrommel die rekening houdt met de meest voorkomende ongelukjes in en om het huis. Bekijk het verschil tussen verbandtrommel a en verbandtrommel b.

APK voor de verbandtrommel

Onze verbandtrommels zijn voorzien van een wandhouder, zodat ze gemakkelijk opgehangen kunnen worden. Plaats de verbandtrommel op een in het oog lopende plek. Is dat niet mogelijk, licht dan uw medewerkers of collega’s in over de plaats waar ze terecht kunnen voor een pleister, een desinfectant of verbandartikelen.

Wordt er iets gebruikt uit de EHBO-koffer, vul de inhoud dan direct aan, zodat een volgende gebruiker niet misgrijpt. Geef uw EHBO-trommel ook eens per jaar een APK-keuring. Controleer of de inhoud compleet is en of alles nog bruikbaar is. Verbandartikelen en een desinfectant zijn beperkt houdbaar.