EHBO Amsterdam EO

Straat: Van Koetsveldstraat 6
Postcode: 11064 VK
Plaats: Amsterdam
Telefoonnummer: 06 41 70 30 51
E-mailadres: penningmeester@ehboamsterdameo.nl
Website: www.ehboamsterdameo.nl/

Mogelijkheden:

  • Basiscursus Eerstehulpverlener
  • EHBO-cursus / opleiding
  • EHBO bij Sportletsel
  • EHBO bij Wandelletsel
  • EHBO voor bedrijven
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event

EHBO Amsterdam EO 

Stichting EHBO Amsterdam en omstreken leidt mensen op die het leuk vinden eerste hulp te verlenen op momenten en dat er veel mensen op de been zijn. Het geeft een veilig gevoel op evenementen die plaatsvinden in Amsterdam en de nabije omgeving. Maar de meeste ongelukjes gebeuren thuis en dan weet u ook precies wat u moet doen als u een EHBO-cursus heeft gevolgd. Want soms is eerste hulp heel hard nodig, levensreddend zelfs, voordat de professionele hulpverlening ter plaatse is. 

EHBO Amsterdam EO biedt cursussen en EHBO-ers 

Iedereen begint met de cursus EHBO voor beginners en leert omgaan met een AED. Als u hiervan een diploma hebt kunt u dit aanvullen met allerlei andere handige en interessante cursussen. Bijvoorbeeld eerste hulp aan kinderen, eerste hulp bij sportongevallen of eerste hulp bij wandelletsel. 

Na het volgen van iedere EHBO-cursus krijgt u een diploma of aantekening. Daarmee kunt hulpverlener worden bij demonstraties, gymnastiek- turn- atletiek- dans- wieler- fietscross wedstrijden, kermissen, theater voorstellingen en muziekconcerten, etc. Als EHBO-er bent u herkenbaar aan de geel groene en blauwe kleding en krijgt u alle benodigde materialen mee in een EHBO-verbandtas. 

Waarom is het belangrijk een EHBO-cursus te volgen? 

U wilt toch ook helpen als iemand pijn heeft? Na het volgen van een EHBO-cursus bent u in staat het hoofd koel te houden als er paniek is en logisch na te denken voor u handelt. U heeft bijvoorbeeld geleerd in welke situatie u een hotpack of een coolpack dient te gebruiken. U leert levens te redden en om te gaan met huis- tuin- en keukenongelukjes. Een veilig gevoel dus, voor u en uw gezinsleden, als u een EHBO-cursus gevolgd heeft. 

Contactgegevens 

Telefoon: 020-411 91 19 
Mobiel: 06 41 70 30 51 
E-mail: info@ehboamsterdameo.nl 
Adres:
Van Koetsveldstraat 6- 
11064 VK Amsterdam