EHBO Hilversum

Straat: Lutherhof 19
Postcode: 1216 KP
Plaats: Hilversum
Telefoonnummer: 035-6232926
E-mailadres: info@ehbohilversum.nl
Website: www.ehbohilversum.nl

Mogelijkheden:

  • Basiscursus Eerstehulpverlener
  • EHBO-cursus / opleiding
  • Herhalingscursussen

Bent u op zoek naar een goede EHBO-cursus in het Gooi? Kijk dan eens bij EHBO Hilversum. Deze vereniging biedt EHBO-cursussen aan, gericht op het helpen van volwassenen en kinderen. U volgt een officieel erkende praktijkcursus, zodat u leert hoe u een slachtoffer goed kan helpen in een noodsituatie. 

Praktijkcursussen in kleine groepen

De Hilversumse EHBO-vereniging biedt de basiscursus ‘Diploma Eerste Hulp’ (DEH) aan, evenals de vervolgcursus hierop. Ook kunt u de gespecialiseerde cursus ‘Eerste Hulp aan Kinderen’ (EHaK) volgen en extra kennis opdoen tijdens de vervolgcursus. Zo bent u altijd op de hoogte van de meest effectieve manieren om anderen te helpen in geval van nood. De cursussen worden in groepen van maximaal tien deelnemers gegeven. Zo krijgt iedere deelnemer de kans om alle EHBO-vaardigheden te oefenen totdat hij/zij ze volledig onder de knie heeft. 

EHBO-cursussen: een must voor iedereen

Jaarlijks wordt in Nederland zo’n 300.000 keer eerste hulp verleend. Vaak gaat het om kleinere ongelukken, zoals een val of verzwikte enkel. Maar ook wegrakingen en ernstige verwondingen komen regelmatig voor. Het is van groot belang dat omstanders weten wat ze het beste kunnen doen totdat professionele hulpverleners arriveren. Door effectieve eerste hulp bij ongevallen kan blijvend letsel en overlijden voorkomen worden. En door regelmatig uw EHBO-vaardigheden te onderhouden voelt u zich zelfverzekerd als het er echt op aankomt. 

Goede EHBO-cursussen in Hilversum

Wilt u weten wat u het beste in uw verbandtrommel kunt hebben? Of welke pleisters u het beste kunt kopen bij EHBO-koffer.nl? Van snelverband aanleggen en zwachtelen tot reanimeren, tijdens een praktijkgerichte EHBO-cursus leert u het allemaal onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd instructeur.

Meer informatie over EHBO Hilversum vindt u op hun website: www.ehbohilversum.nl. U kunt ook telefonisch contact opnemen via telefoonnummer 035-6232926 (dagelijks tussen 18 en 19 uur).