EHBO Rotterdam

Straat: Dumasstraat 263
Postcode: 3076 HL
Plaats: Rotterdam
Telefoonnummer: 010 - 226 3210
E-mailadres: info@ehbo-koffer.nl
Website: www.ehbo-rotterdam.nl/

Mogelijkheden:

  • EHBO-cursus / opleiding
  • EHBO-cursus voor de jeugd
  • EHBO voor bedrijven
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event
  • Reanimatie en/of AED cursus

EHBO in Rotterdam 

In Rotterdam leiden we EHBO-ers hulpverleners die hun mannetje staan als er echt iets aan de hand is. Thuis of in het openbaar. Dit geeft een extra veilig gevoel bij de vele evenementen die in Rotterdam en omgeving georganiseerd worden. Nadat u een cursus heeft gevolgd, kunt u altijd ervaring opdoen tijdens uw inzet bij een sportevenement, beurs, bedrijfsfeest, voetbalwedstrijd of concert. De keus voor een specifiekere vervolgcursus met bijbehorende doelgroep ontstaat daarna vanzelf. 

Wat biedt EHBO in Rotterdam 

Regelmatig worden er EHBO-cursussen voor beginners gegeven. Daarna kunt u en cursus volgen voor specifieke doelgroepen, bijvoorbeeld voor gastouders of voor mensen met een beperking. Als eerste in Nederland bieden wij een EHBO-cursus gericht op overlevingstechnieken voor niet-westerse moeders. Ook verzorgt EHBO Rotterdam jeugd-EHBO op scholen. 
Natuurlijk moeten we deze kennis up-to-date houden en organiseren we daarvoor onze herhalingslessen. Deelname aan een herhalingscursus houdt uw EHBO-diploma geldig en is noodzakelijk voor inzet tijdens evenementen. 

Waarom is het belangrijk een EHBO-cursus te volgen? 

Leer eerste hulp verlenen thuis en in de buurt. Uw kinderen en hun vriendjes zijn het toch waard? Zit er in uw persoonlijke EHBO-koffer een oogdouche of een instant coldpack en weet u hoe en wanneer dit te gebruiken? Het levert u een goed gevoel op en het zelfvertrouwen te handelen als dat nodig is. 

Overal waar veel mensen bij elkaar zijn, kan het verlenen van eerste hulp nodig zijn. Daarnaast is het een erg leuke hobby waarbij je onder de mensen komt, samenwerkt met je collega hulpverleners en regelmatig een gratis evenement kunt bezoeken. 

Contactgegevens 

Opleidingslocatie: 
Dumasstraat 263 
3076 HL Rotterdam 
(gratis parkeren) 

We zijn dagelijks telefonisch bereikbaar van 9:00 tot 17:00 op 
010 – 226 3210 
06 – 2053 3675 

Postadres 
EHBO Rotterdam-Zuid 
Vergilliusstraat 96 
3076 XJ Rotterdam 

Website: 
http://www.ehbo-rotterdam.nl