EHBO Utrechtse Vereniging

Straat: Adriaan Mulderstraat 32
Postcode: 3555 BP
Plaats: Utrecht
Telefoonnummer: 06-48580884 
E-mailadres: info@ehbo-utrechtsevereniging.nl
Website: www.ehbo-utrechtsevereniging.nl

Mogelijkheden:

  • Basiscursus Eerstehulpverlener
  • EHBO-cursus / opleiding
  • EHBO bij Sportletsel
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event
  • Reanimatie en/of AED cursus
  • Verbandleer

In Utrecht leiden we EHBO’ers op tot echte hulpverleners. Dit geeft een extra veilig gevoel bij de vele evenementen die er in onze omgeving plaatsvinden. Na het volgen van een cursus is het dan ook eenvoudig om ervaring op te doen. Er komen immers voldoende aanvragen binnen van bedrijven die graag onze EHBO’ers inzetten tijdens hun evenement in Utrecht en omgeving. 

Wat biedt Utrechtse EHBO Vereniging

Regelmatig worden er EHBO-cursussen voor beginners gegeven. Bij voldoende aanmeldingen start de eerste beginnerscursus op 13 november 2018. Na de beginnerscursus zijn er talloze interessante cursussen te volgen zoals kinder-EHBO, sport-EHBO, EHBO bij drugs en uitgaan en een reanimatiecursus. Natuurlijk moet al deze kennis worden bijgehouden en geüpdatet en organiseren we ook herhalingscursussen. Deelname aan zo’n herhalingscursus nodig voor de geldigheid van uw diploma. 

Waarom is het belangrijk een EHBO-cursus te volgen?

Durf te helpen als iemand een ongelukje krijgt. Aarzelen met hulp bieden aan een slachtoffer wordt verleden tijd omdat u weet wat u moet doen na het volgen van een EHBO-cursus. Tijdens uw inzet op een evenement staat u nooit met lege handen als er iemand hulp nodig heeft, want dan wordt u uitgerust met een EHBO-rugzak. Heeft er iemand een oogdouche of drukverband nodig, u heeft het ter beschikking en weet wat u moet doen om het op de goede manier te gebruiken. Het is fijn om iemand te kunnen helpen die ook echt hulp nodig heeft. Daarnaast is het verlenen van eerste hulp bij een evenement een leuke hobby waarbij contact met mensen en samenwerken centraal staat. 

Contactgegevens 

EHBO Utrechtse Vereniging 
Adriaan Mulderstraat 32 
3555 BP UTRECHT 
Secretaris: Leny Nieuwendijk 
Tel 06-48580884 
info@ehbo-utrechtsevereniging.nl 

Inzet van EHBO´ers bij een evenement
Mw. José Krul-Lieverse 
Tel: 06-285 77 097 
E-mail: com.hulpverlening@ehbo-utrechtsevereniging.nl