EHBO vereniging Duiven

Plaats: Duiven
Telefoonnummer: -
E-mailadres: EHBO_Duiven@hotmail.com
Website: www.ehboduiven.nl/

Mogelijkheden:

  • Basiscursus Eerstehulpverlener
  • EHBO-cursus / opleiding
  • EHBO bij Wandelletsel
  • EHBO voor bedrijven
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event
  • Reanimatie en/of AED cursus
  • Verbandleer

 

BASIS CURSUS EHBO EN REANIMATIE/AED MODULE

EHBO is het uitvoeren van alle handelingen die iedereen, ook wie niet medisch opgeleid is, kan uitvoeren als er medische hulp nodig is in afwachting van professionele hulpverlening. De cursus bestaat uit 13 lessen van 2 uur. De 14e avond zal het examen worden afgenomen. De geslaagden ontvangen het EHBO-diploma van het oranje kruis waarin zowel reanimatie & AED bediening als EHBO aan kinderen zijn opgenomen. Vaak kan (een deel van) het lesgeld worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering.
Het is ook mogelijk om alleen het onderdeel Basic life support + reanimatie & AED bediening te volgen. We geven deze cursus op een aparte avond of, als er weinig aanmeldingen zijn, volgt u de 3 lessen van de reguliere cursus waarin reanimatie aan bod komt. Voor deze module hoeft u geen examen te doen maar krijgt u het diploma reanimatie & AED bediening van de Hartstichting.
Het is niet mogelijk om een losse module EHBO aan kinderen te volgen omdat die lesstof verweven zit in alle 13 lessen.

VERVOLGLESSEN 

Onze vervolglessen zijn op de 1e en 2e maandag en de 3e donderdag van de maand en 1 zaterdag middag per 2 maanden.
De reanimatie lessen zijn op de 2e donderdag van de maand maar hiervoor moet eerst aangemeld worden tijdens de reguliere vervolglessen.

INZET BIJ EVENEMENTEN

Algemene voorwaarden:
Een EHBO’er werkt nooit alleen. Voor de veiligheid van eventuele slachtoffers en onze EHBO’ers is onze inzet daarom met minimaal 2 personen. Bij het invullen van het aanvraagformulier kunt u aangeven hoeveel EHBO’ers u per dag(deel) wilt. Maar wij behouden ons het recht voor om meer EHBO’ers in te zetten als wij denken dat dat noodzakelijk is in verband met de aard van het evenement. Daarover zullen wij u in dat geval informeren.

 

AANVULLENDE/OVERIGE INFORMATIE

Hiervoor verwijzen we u graag naar onze website.