EHBO vereniging Duiven

• EHBO bij Wandelletsel
  • EHBO voor bedrijven
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event
  • Reanimatie en/of AED cursus
  • Verbandleer

BASIS CURSUS EHBO

De cursus bestaat uit 13 lessen van 2 uur waarin zowel de theorie als de praktijk van levensreddende handelingen wordt geleerd.  De 14e avond zal het examen worden afgenomen. De geslaagden ontvangen het EHBO diploma van het oranje kruis waarin zowel reanimatie & AED bediening als EHBO aan kinderen zijn opgenomen. De cursus kost €200 dit is inclusief het leerboek, verband om te oefenen en examen kosten, koffie en thee tijdens de lessen en een eventueel herexamen zijn hier niet bij inbegrepen. Vaak kan (een deel van) het lesgeld worden gedeclareerd bij uw zorgverzekering.Wij kunnen op verzoek een overzicht geven van de vergoedingen per zorgverzekeraars of vraag erna bij uw zorgverzekeraar.

Het is ook mogelijk om alleen het onderdeel Basic life support + reanimatie & AED bediening te volgen voor €30. U volgt dan de 3 lessen van de reguliere cursus waarin reanimatie aan bod komt. Voor deze module hoeft u geen examen te doen maar krijgt u het diploma reanimatie & AED bediening van de Hartstichting.

Het is niet mogelijk om  een losse module EHBO aan kinderen te volgen omdat die lesstof verweven zit in alle 13 lessen.

VERVOLGLESSEN

Onze vervolglessen zijn op de 1e en 2e maandag en de 3e donderdag van de maand. De reanimatie lessen zijn op de 2e donderdag van de maand maar hiervoor moet eerst aangemeld worden tijdens de reguliere vervolglessen.

INZET BIJ EVENEMENTEN

Algemene voorwaarden:

Een EHBO’er werkt nooit alleen. Voor de veiligheid van eventuele slachtoffers en onze EHBO’ers is onze inzet daarom met minimaal 2 personen. Bij het invullen van het aanvraag formulier kunt u aangeven hoe veel EHBO’ers u per dag wilt. Maar wij behouden ons het recht om meer EHBO’ers te leveren als wij denken dat dat noodzakelijk is in verband met de aard van het evenement. Daarover zullen wij u in dat geval informeren.

Tarieven

Inzet op commerciële evenementen kost €10 per EHBO’er per uur, voor deze partijen geldt ook dat de offerte vooraf en in zijn geheel moet worden betaald. Voor niet commerciële evenementen vragen wij €5 per EHBO’er per uur. In beide gevallen worden eventueel verbruikte materialen achteraf erbij in rekening gebracht.

Onderdak

Voor het helpen van eventuele slachtoffers willen wij een afgeschermde ruimte die groot genoeg is voor een tafel, twee stoelen en een brancard. Mocht het zo zijn dat u geen ruimte beschikbaar kunt stellen dan kunnen wij, op aanvraag, onze tent met tafel en stoelen meenemen tegen een vergoeding van €25 per dagdeel.

Verzorging

De EHBO’ers die aanwezig zullen zijn op uw evenement doen dit als vrijwilligers. Wij verwachten daarom dat zij goed verzorgd worden. Dat betekent dat er drinken (bv koffie, thee, frisdrank) beschikbaar moet zijn tijdens het evenement en dat er bij een dienst langer dan 3 uur wordt gezorgd voor eten.

Annulering

In het geval dat uw evenement wordt geannuleerd vernemen wij dat graag minimaal 48 uur voor de start van het evenement. Bij latere annulering brengen wij 25% van de kosten in rekening.