EHBO vereniging Leersum

Straat: Burgemeester van Den Boschlaan 61 
Postcode: 3956 DB
Plaats: Leersum 
Telefoonnummer: 0343-456253
E-mailadres: info@ehboleersum.nl
Website: www.ehboleersum.nl/

Mogelijkheden:

  • EHBO-cursus / opleiding
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event
  • Reanimatie en/of AED cursus
EHBO-vereniging Leersum
Zoekt u informatie over de EHBO-vereniging Leersum? In deze tekst komt u meer te weten over de vereniging zelf en haar diensten. Bent u benieuwd hoe u verband aan moet leggen? Bij deze vereniging leert u hoe u dit op de juiste wijze moet doen! De vereniging biedt EHBO-cursussen aan voor volwassenen en jeugd. De cursussen van de EHBO-vereniging Leersum worden gehouden in sport- en cultuurcentrum De Binder in Leersum (gemeente Utrechtse Heuvelrug). Een gecertificeerde kaderinstructeur zal de cursus leiden. Het is een actieve, kleine en gezellige vereniging die ondersteund wordt door vrijwilligers en donateurs. 

Voor wie is de EHBO-vereniging Leersum 
De opleiding die de EHBO-vereniging Leersum aanbiedt, is bedoeld voor mensen die op de juiste manier eerste hulp willen geven aan mensen in nood. U moet wel ouder dan 15 jaar zijn om een cursus bij de vereniging te volgen. De vereniging is vooral gericht op geïnteresseerden uit de directe omgeving, bijvoorbeeld uit Leersum of uit het nabijgelegen Doorn. 

Diensten EHBO-vereniging Leersum 
Bij de EHBO-vereniging Leersum leert u letsels herkennen en leert u hoe u op zorgvuldige wijze een verband kunt aanleggen. Ook leert u hoe u moet reanimeren en hoe u een AED moet bedienen. U kunt uitgebreid oefenen met behulp van allerlei oefenmateriaal en LOTUSslachtoffers (afkorting van Landelijke Opleiding Tot Uitbeelding van Slachtoffers). De vereniging biedt in ieder geval de volgende diensten aan: 

-EHBO-cursus volwassenen 
-EHBO-cursus jeugd 
-Herhalingslessen 
-Reanimatie- en AED-cursus (op dit moment nog geen nieuwe cursus gepland) 
-In te schakelen voor een event 

De vrijwilligers van de vereniging kunnen aanwezig zijn bij een evenement in de omgeving om te helpen bij eventuele ongelukken. Voor de aanwezigheid van deze vrijwilligers wordt, vanwege de kosten voor bijvoorbeeld verbandmateriaal, een vergoeding gevraagd. 

Contactgegevens EHBO-vereniging Leersum 
Als u meer wilt weten over de cursussen en diensten die de EHBO-vereniging Leersum aanbiedt, dan kunt u uiteraard contact opnemen met de vereniging. Dat kan met de secretaris, mevrouw S. Elias. De contactgegevens van de EHBO-vereniging Leersum zijn als volgt: 

info@ehboleersum.nl 
Burgemeester van Den Boschlaan 61 
3956 DB Leersum 
Tel.: 0343-456253