EHBO vereniging Middelburg

Straat: Nieuwe Vlissingseweg 170 
Postcode: 4335 JG
Plaats: Middelburg 
Telefoonnummer: 0118-627304
E-mailadres: secretaris@ehbomiddelburg.nl
Website: ehbomiddelburg.nl/

Mogelijkheden:

  • Basiscursus Eerstehulpverlener
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event
  • Verbandleer
EHBO-vereniging Middelburg
Wilt u een EHBO-cursus volgen in Middelburg? Dat kan! U kunt daarvoor terecht bij de EHBO-vereniging Middelburg. De vereniging is een KNV (Koninklijke Nederlandse Vereniging). Als u kiest om hier een cursus te volgen, dan kiest u voor een vereniging met een lange geschiedenis. De EHBO-vereniging Middelburg bestaat namelijk al bijna 80 jaar: zij werd opgericht op 16 januari 1940. Wilt u meer weten over deze actieve en bloeiende vereniging? Lees dan verder. In deze tekst vertellen wij u over de verschillende diensten die de EHBO-vereniging Middelburg aanbiedt. Ook komt u erachter waar de lessen momenteel gehouden worden. 

EHBO-vereniging Middelburg: diensten 
De EHBO-vereniging Middelburg biedt u verschillende diensten aan. Hierbij geven wij u een opsomming van de mogelijkheden bij deze vereniging: 

-Basiscursus eerstehulpverlening 
-Herhalingslessen: zowel praktisch oefenen als theoretisch oefenen 
-Verbandleer 
-In te schakelen voor een event 

Voor haar lessen en cursussen maakt de EHBO-vereniging Middelburg gebruik van allerlei oefenmateriaal. Zo leert u niet alleen hoe u op de juiste manier moet reanimeren, maar ook hoe u een stabiele zijligging kunt uitvoeren. De herhalingslessen worden gegeven in Wijkcentrum Palet in Middelburg, onder leiding van een kaderinstructrice. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met de vereniging. 

EHBO-vereniging Middelburg: contactgegevens 
U kunt bij de EHBO-vereniging Middelburg terecht als u een verband of gaasjes voor brandwonden wilt leren aanleggen. Als u vragen heeft of als u lid wilt worden, dan kunt u contact opnemen met Bianca Wiessner. Zij is de secretaris van de vereniging. De contactgegevens zijn als volgt: 

secretaris@ehbomiddelburg.nl 
Nieuwe Vlissingseweg 170 
4335 JG Middelburg 
Tel.: 0118-627304