KNV EHBO Afd. Blokker-Zwaag

Straat: Hoogewoud 15
Postcode: 1689 BE
Plaats: Zwaag
Telefoonnummer: 0229-754019
E-mailadres: info@ehboblokkerzwaag.nl
Website: www.ehboblokkerzwaag.nl

Mogelijkheden:

  • Basiscursus Eerstehulpverlener
  • EHBO-cursus / opleiding
  • EHBO bij Wandelletsel
  • Herhalingscursussen
  • In te schakelen voor event
  • Reanimatie en/of AED cursus

KNV EHBO Vereniging Afdeling Blokker-Zwaag is opgericht in 1951. De basis van de vereniging ligt in de dorpskernen van Blokker en Zwaag, welke deel uitmaken van de Noord-Hollandse gemeente Hoorn. Dit dorpse karakter is dan ook in de vereniging terug te vinden, gezellig maar ook serieus.

Verder is de vereniging nauw betrokken bij het BurgerAED project van gemeente Hoorn. Wij verzorgen diverse keren per jaar reanimatie en AED opleidingen volgens de richtlijnen van de Nederlandse Reanimatie Raad (NRR), zijn officieel erkend als reanimatiepartner van de Hartstichting en onderhouden veel van de openbare AED’s in de gemeente.

Naast de reanimatie en AED lessen verzorgen wij ook de Basiscursus Eerste Hulp volgens de richtlijnen van het Oranje Kruis. Deze cursus bestaat uit 13 cursusavonden of 4 cursusdagen, een lesboek, een onafhankelijk examen en het lidmaatschap voor een jaar. Ook het volgen van herhalingscursussen eerste hulp is bij ons mogelijk.

Als laatste bieden wij ook nog de mogelijkheid om hulpverlening bij evenementen bij ons aan te vragen. Onze hulpverleners zijn in het bezit van een geldig EHBO diploma en verschijnen op uw evenement in herkenbare EHBO kleding. Verder zijn zij voorzien van een EHBO tas en eventueel een AED.

Mocht u vragen hebben over de vereniging of over één van onze diensten, neemt u dan vooral contact met ons op.


Bij deze vereniging leert u bijvoorbeeld hoe u een mitella gebruikt. Bij EHBO-koffer.nl kunt u een mitella kopen. Bij deze vereniging kunt u ook terecht met vragen over een coolpack.